O guvernare liberală după alegeri va fi precum CDR crede Victor Ponta
Actualitate

Guvernul liberal de după alegeri va fi precum CDR-ul din 1996, crede Victor Ponta. Nu a explicat și de ce

O guvernare liberală după alegeri va fi precum Convenția Democrată din 1996, crede Victor Ponta. Liderul Pro România a reafirmat că va rămâne în opoziție.

O eventuală guvernare liberală după alegerile parlamentare va fi asemănătoare celei din perioada CDR (1996 – 2000), a declarat Ponta, la Brașov, aflat în campanie electorală.

„Mă uit la cei de la PNL, care vor să guverneze cu UDMR, cu USR, cu care se ceartă deja, eventual îl bagă şi pe Băsescu în combinaţia asta. (…) O să fie foarte greu. PSD o să-i susţină cum i-a susţinut şi acum. La televizor va spune că sunt contra, dar, când e nevoie, votează. (…) Noi suntem opoziţia. Mai puţini, dar mai hotărâţi”, a spus Ponta, într-o conferinţă de presă, potrivit Digi24.

El a menţionat e „normal” ca Pro România să-şi unească forţele cu ALDE dacă există „un scop comun”. Însă, în această perioadă de campanie electorală nu s-a întâlnit cu Călin Popescu-Tăriceanu, a precizat Ponta

Ponta a mai afirmat că, iniţial, a crezut că USR se va lupta, alături de Pro România, împotriva PSD, însă liderii acestui partid „s-au dezumflat”, a adăugat liderul Pro România, vorbind despre Dan Barna şi Nicuşor Dan.

„Îmi pare rău, chiar îmi doream ca eu să-i toc pe pesedişti pe stânga şi ei pe dreapta”, a mai zis el.

 „Vrem în perioada următoare, chiar dacă vom fi în opoziţie, că aşa se creşte, în opoziţie, să arătăm ce greşeşte Guvernul, să arătăm ce trebuie făcut şi să încercăm să punem umărul ca românii să treacă mai uşor peste criza din 2021 decât au trecut în 2010” spunea Ponta, marți.

Related posts

Victor Ponta populism ieftin pe internet

Alina Angelescu

Victor Ponta intenționează să se lupte cu Nicușor Dan și Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei. Ce se va întâmpla la sectoare

Constantinescu Gabriel

Ponta: alegerile din 2020 aranjate ca PNL să rămână la guvernare

Alina Angelescu

Bănicioiu vorbește despre al treilea val coronavirus

Alina Angelescu

Află părerea lui Ponta despre situațiile provocate de coronavirus

Alina Angelescu

Ponta: Economia românească greu mai respiră

Alina Angelescu

Leave a Comment