Letiția Stoian, candidat la Consiliul Local Sector 4, lansează un atac aspru la adresa lui Daniel Băluță. Primarul Sectorului 4 a organizat un flashmob cu angajații firmei de curățenie.

“Într-o demonstrație matusalemică de grandomanie, administrația PSD din Sectorul 4 a orchestrat un flash mob cu angajații firmei de curățenie. Fostul ADP redenumit #TotulVerdeSA, după ce DNA a luat toate diplomele false ale fostului director, se ocupă de domeniul public din oraș. Firma a avut în 2019 un rulaj total de 200 de milioane de lei (41 milioane de euro) și 900 de angajați. O parte din acești oameni au fost puși de managerii social democrați să execute un dans inspirat din manifestările de gen din Coreea de Nord.”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, Letiția Stoian spune că melodia aleasă pentru flashmob este aceeași cu cea pe care Gabriela Firea și Florentin Pandele s-au filmat dansând. “Melodia era aceiași care a stârnit râsul bucureștenilor atunci când a fost folosită de Gabriela Firea și Florentin Pandele pentru o postare hilară pe Facebook. Dansul, atent regizat și filmat din multe unghiuri s-a viralizat și a fost comentat amplu pe rețelele de socializare. Este clar că bieții oameni de la ADP au fost puși să repete ca la „Dansez pentru Tine” și au fost ținuți în soarele atent studiat de regizor să bată în unghiul potrivit pentru filmare.”, explică aceasta.

“Nu am găsit o justificare”

Candidatul PNL la Consiliul Local Sector 4 nu găsește o justificare pentru această acțiune organizată de primărie. “Nu am găsit o justificare. Probabil metamorfoza puterii l-a atins ireversibil pe Daniel Băluță. Medicul stomatolog timid, după patru ani de mandat, a ajuns să-și dorească grandomanii de acest gen. Rachetele lui Stalin, coregrafiile lui Kim Ir Sen sau pădurea de cizme în pas de gâscă ale lui Hitler au fost înlocuite în imaginația stăpânului de la Sectorul 4 de măturile verzi de plastic reciclat care ridică zilnic praful de pe străzile pline de borduri scumpe. În 27 septembrie avem ocazia să-l ajutăm pe Daniel Băluță să nu dezvolte cultul personalității. Hai la vot!”, încheie ea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.