Image default
Actualitate

Victor Ponta s-a gândit deja la strategia de opoziție. Să arate cum „greșește” Guvernul

Victor Ponta în opoziție. Președintele Pro România susține că sistemul îi exclude pe toți cei are încercă să candideze la alegeri în România, în afară de partidele precum PSD și PNL. Cu formațiunea pe care o conduce, se vede deja în opoziție, și deja și-a făcut planul de creștere: să arate cum greșește Guvernul.

Victor Ponta în opoziție. „Deşi tot sistemul a fost făcut ca în afară de PSD şi PNL să nu mai poată nimeni să mai facă nimic în alegeri în România, Pro România are candidaţi foarte buni. Pro România e un proiect pe termen lung, nu e doar pentru 27 septembrie. Vrem în perioada următoare, chiar dacă vom fi în opoziţie, că aşa se creşte, în opoziţie, să arătăm ce greşeşte Guvernul, să arătăm ce trebuie făcut şi să încercăm să punem umărul ca românii să treacă mai uşor peste criza din 2021 decât au trecut în 2010. Dacă oamenii au uitat cum a fost 2011, din păcate o să ne amintim, văd aceleaşi greşeli, ‘nu sunt bani, nu avem bani, aia nu putem’, dar în acelaşi timp aceleaşi afaceri, aceleaşi aranjamente, iar în 2012 şi o parte importantă dintre cei de aici am arătat că totuşi România poate fi scoasă din criză. Sper ca în 2022 – 2023 românii să sufere mai puţin şi să ieşim mai repede şi uşor din perioada de criză”, a spus Victor Ponta.

Ponta pretinde că partidul său reprezintă reprezintă un proiect pe termen lung, iar pe 27 septembrie “se pune fundaţia” pentru viitor, arată publicația Știri pe Surse. Ponta și-a prezentat marți candidații din Slatina și Olt.

Related posts

Viza de flotant, cel puțin 60 de înainte de alegerile locale. Amendamentele PNL la legea celor două tururi de scrutin

Constantinescu Gabriel

Vosganian critică declarațiile lui Orban legate de votanții din sectorul 5

Alina Angelescu

1 comment

O guvernare liberală după alegeri va fi precum CDR crede Victor Ponta 16 septembrie 2020 at 16:23

[…] Victor Ponta s-a gândit deja la strategia… […]

Reply

Leave a Comment