Victor Ponta în opoziție. S-a gândit deja la criticile aduse Guvernului
Victor Ponta în opoziție. S-a gândit deja la criticile aduse Guvernului

Victor Ponta în opoziție. Președintele Pro România susține că sistemul îi exclude pe toți cei are încercă să candideze la alegeri în România, în afară de partidele precum PSD și PNL. Cu formațiunea pe care o conduce, se vede deja în opoziție, și deja și-a făcut planul de creștere: să arate cum greșește Guvernul.

Victor Ponta în opoziție. „Deşi tot sistemul a fost făcut ca în afară de PSD şi PNL să nu mai poată nimeni să mai facă nimic în alegeri în România, Pro România are candidaţi foarte buni. Pro România e un proiect pe termen lung, nu e doar pentru 27 septembrie. Vrem în perioada următoare, chiar dacă vom fi în opoziţie, că aşa se creşte, în opoziţie, să arătăm ce greşeşte Guvernul, să arătăm ce trebuie făcut şi să încercăm să punem umărul ca românii să treacă mai uşor peste criza din 2021 decât au trecut în 2010. Dacă oamenii au uitat cum a fost 2011, din păcate o să ne amintim, văd aceleaşi greşeli, ‘nu sunt bani, nu avem bani, aia nu putem’, dar în acelaşi timp aceleaşi afaceri, aceleaşi aranjamente, iar în 2012 şi o parte importantă dintre cei de aici am arătat că totuşi România poate fi scoasă din criză. Sper ca în 2022 – 2023 românii să sufere mai puţin şi să ieşim mai repede şi uşor din perioada de criză”, a spus Victor Ponta.

Ponta pretinde că partidul său reprezintă reprezintă un proiect pe termen lung, iar pe 27 septembrie “se pune fundaţia” pentru viitor, arată publicația Știri pe Surse. Ponta și-a prezentat marți candidații din Slatina și Olt.

Leave a comment

Lasă un răspuns