Image default
Actualitate

Oana Pellea, confirmată cu COVID: „Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin”

Oana Pellea a anunţat, pe pagina de Facebook, că a fost testată pozitiv pentru COVID, la mai puţin de o săptămână de când s-a izolat, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată.

„Astăzi am primit rezultatul PCR – POZITIV. Mi-aş fi pus în pericol colegii și pe cei cu care aş fi intrat în contact. Traversez o formă ușoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin!”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

„Voi rămâne în izolarea impusă de lege. Aveți grijă de voi şi de cei de lângă voi! Sănătate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat”, a adăugat actriţa.

Oana Pellea a amintit că în urmă cu o săptămână a luat hotărârea să se autoizoleze după ce a intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă.

„Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presa a scris: «Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza Covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat». Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabilă! Reacția presei da… mi se pare incredibilă! E o decizie pentru care mă aplaud din tot sufletul!”, a mai transmis Oana Pellea.

Citește pe aceiași temă

Coronavirusul poate să stea pe telefon până la 9 zile. Sfaturile unui expert pentru igienizarea mobilului

Constantinescu Gabriel

Florin Cîțu: Restricțiile se amână până duminică

Andrada Ionescu

Florin Cîțu afirmă că industria românească a trecut „pe plus” în ciuda coronavirusului

Constantinescu Gabriel

Lasă un comentariu