octavian jurma
octavian jurma

Octavian Jurma spune că companiile au recomandări ferme să își țină angajații acasă, dar copiii sunt trimiși fizic la școală să își infecteze părinții trimiși acasă de firme să nu se infecteze la muncă.

„România azi: 140 minori internați. Cu 53% fata de media de 91 a săptămânii trecute.Până la finalul săptămânii vom depăși 200, iar săptămâna viitoare vom depăși probabil recordul de minori internați din valul 4-Delta.După dezastrul din scoli de acum câteva săptămâni din valul 4-Delta, concluzia unanimă a autorităților a fost „vrem sa repetam dezastrul!”, a declarat Octavian Jurma.

Obligăm copiii sa meargă la școală, la infectare sigură!”

„Avem o recomandare fermă pentru firme sa își țină angajații acasă, dar copiii sunt trimiși fizic la scoală sa își infecteze părinții trimiși acasă de firme să nu se infecteze la muncă.Refuzăm vaccinarea, refuzam testarea, refuzam certificatul verde și in general orice măsură de prevenție. Nu obligăm niciun adult să facă ceva împotriva voinței sale, dar obligăm copiii sa meargă la școală, la infectare sigură!Mare vitejie are Statul romanesc. Găină în fata câtorva sute de adulți care rup gardul Parlamentului, dar zmeu în fața copiilor a căror sănătate depinde exclusiv de responsabilitatea adulților din jurul lor”, a spus Octavian Jurma.

”Noaptea minții!”

„Vreau sa meargă copiii mei la scoală dar vreau să fie în siguranță la școală. Siguranța lor e mai presus de orice notă la școală. Daca statul vrea sa facă bine cu de-a sila cuiva atunci sa înceapă cu obligativitatea certificatului verde nu cu obligativitatea infectării copiilor.Haideți să vedem ce înseamnă valul Omicron în SUA, o țară lovită năprasnic și aflată cu 2 săptămâni înaintea noastră pe curbă”, a mai spus Octavian Jurma.

Octavian Jurma: „Nu vreți să aveți nevoie de spital in perioada asta!”

Dragi graviduțe, vaccinați-vă! Dragi mămici, vaccinați-vă copiii!Mergeți la medicul vostru și stați de vorbă despre vaccinare daca aveți semne de întrebare, nu așteptați să vă răspundă virusul, că nu o să vă ceară permisiunea să vă inoculeze copilul”, scrie cercetătorul Octavian Jurma pe o rețea socială. 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *