olguța vasilescu

”Bravo, Marcele, le-ai luat și banii din pieptul mortului”, i-ar fi spus Olguța Vasilescu lui Marcel Ciolacu în ședința internă a PSD, după finalizarea întâlnirii cu președintele Klaus Iohannis, potrivit Antena 3.

Felicitări și numai cuvinte de laudă în ședința PSD, pentru modul în care liderii partidului au negociat cu cei din PNL și UDMR.

”Bravo, Marcele, le-ai luat și banii din pieptul mortului”, i-ar fi spus Lia Olguța Vasilescu lui Marcel Ciolacu.

Secretarul general al PSD nu s-a lăsat mai prejos și l-a lăudat pe Marcel Ciolacu, comparându-l cu Viorel Hrebenciuc. „Marcel a dovedit că este un bun negociator, poate la fel de bun sau chiar mai bun ca Hrebenciuc”, susțin sursele pentru HotNews.

Reamintim că PSD va avea în Guvernul Ciucă nouă ministere și secretariatul general al Guvernului, funcție asimilată celei de ministru. Printre ministerele cheie obținute de PSD se numără Finanțele, Transporturile, Munca, Apărarea, Sănătatea și Agricultura.
De menționat este că 17 lideri de organizații, printre care Ilie Bolojan și Dan Motreanu, au boicotat ședința, prin neparticipare. De altfel, liderul PNL Giurgiu, Dan Motreanu, i-a cerut public demisia lui Florin Cîțu, într-un mesaj publicat pe Facebook, acuzându-l că după ce la Congresul PNL a câștigat șefia partidului cu „un discurs isteric împotriva PSD”, propune un guvern cu aceștia.
„Niciunde în lumea aceasta NU îți poti încalca atât de repede și într-un mod atât de profund tot ceea ce ai susținut și promis pentru a te alege președinte de partid.(…) Este absolut imoral și neprincipial, și chiar dacă pentru moment pare singura soluție pentru un Guvern stabil, ca “lider” politic al PNL nu mai ai nicio autoritate morală, niciun ascendent asupra liberalilor care au votat la Congres, pentru că probabil mulți te-au votat chiar pentru că te-ai prezentat anti-PSD în fața lor, și, din acest motiv, se impune un gest de onoare!”, a scris Motreanu pe Facebook.
Și fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, le-a scris un mesaj colegilor de partid prin care îl acuză pe Florin Cîțu că a „negociat în genunchi”.
„Din tot ce am citit în presă, nu am văzut nicio idee politică, de viziune, de la negociatorii partidului pe care să o vedem transpusă în avantajul politic al PNL! PSD-ul v-a dat în fiecare zi teme, la care voi reacţionaţi. Este puţin spus că s-a negociat în genunchi. Mandatul lui Florin Câţu nu a fost decât un şir de minciuni, greşeli şi jocuri personale. Aş spune că e de domeniul patologicului. Florin, îţi imaginezi că nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toţi se prind, îţi garantez. NIMIC din ce ai spus până acum, tu, preşedintele partidului, nu a fost adevărat! Doar un şir de minciuni. Şi nu numai de minciuni dar şi de lipsă de responsabilitate”, se arată în scrisoarea Ralucăi Turcan, citată de news.ro.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *