ludovic orban
Ludovic Orban
​Ludovic Orban a anunțat luni că demisionează din PNL ca urmare a intrării la guvernare a partidului alături de PSD. Fostul șef al liberalilor a anunțat că-și va face o nouă formațiune politică. „Începând de astăzi pentru mine PNL a murit în pat cu PSD”, a spus Orban.
Ludovic Orban a mai spus că baza partidului a fost împotriva alianţei cu PSD, una împotriva firii.
„E clar că e nevoie de un nou partid, PNL se va prăbuşi în sondaje, e nevoie de un partid care să contrabalanseze acest hipopotam. Se spune că răul are loc din cauza pasivităţii celor buni. Dacă astăzi cei 17 preşedinţi de filiale care nu ar fi votat acest ghiveci politic numit USR poate am fi reuşit să oprim acest ghiveci care e sfidarea”, a mai declarat Ludovic Orban.
Potrivit lui Ludovic Orban, ”astăzi nu mai există nicio forţă politică de centru dreapta care să îi reprezinte cu adevărat pe oamenii cinstiţi”.
„Astăzi PSD a revenit la putere şi PSD practic va face legea de acum înainte pe foarte mult timp. Îmi voi da demisia din PNL şi voi continuă să fac ceea ce am făcut de 30 de ani să îi reprezint pe oameni în mod onest, cinstit pe toţi acei români care cred cu adevărat într-un proiect al României. Astăzi PNL şi-a negat întreaga istorie. O majoritate fragilă care asculta de Iohannis a dus partidul într-o înfundătură”, a mai spus fostul preşedinte liberal, Ludovic Orban.

Ludovic Orban nu este singurul care critică decizia PNl de a intra la guvernare alături de PSD. Președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, a lansat un atac dur la adresa conducerii partidului. Motreanu îl critică pe Florin Cîțu despre care spune că și-a construit cariera politică cu un mesaj „isteric” împotriva PSD.

Și Raluca Turcan a criticat conducerea PNL din cauza modului în care au fost desfășurate negocierile cu PSD pentru noul Guvern și cere demisia lui Florin Cîțu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *