Decorațiunile de Crăciun au fost încurcate cu cele de Paște într-un oraș
Decorațiunile de Crăciun au fost încurcate cu cele de Paște într-un oraș

Decorațiunile de Crăciun au fost încurcate cu cele de Paște într-un oraș din Româniua, iar primarul dă din umeri. Situația complet neobișnuită s-a produs la Motru, iar oamenii nu știu dacă să se amuze ori să se enerveze.

La Motru, decorațiunile de Crăciun au fost încurcate cu decorațiuni specifice sărbătorilor Pascale.

Primarul nu a împodobit orașul doar cu reni, moș Crăciun și steluțe, ci și cu ouă roșii și iepurași. Practic, Primăria a scos la vedere toate decorațiunile pe care le avea în inventar, inclusiv pe cele de Paște.

Dacă ei au considerat că e bun iepurașul, probabil aduce iepurașul șorici, nu mai aduce ouă. Altceva ce putem gândi, dacă au luat iepurașul, probabil l-au luat cu spatele și arăta a Moș Gerilă” a spus cu puțin umor, un locuitor al orașului, potrivit B1TV.

Iepuraș de Crăciun nu prea merge, dar asta e. Când am văzut iepurașul am zis «Doamne, vine Crăciunul, nu vine Paștele»”.

Copiii ce să mai creadă? Nu mai știu ce să creadă. Vine Paștele sau Moș Crăciun. Eu așa zic. A venit iepurașul, da trebuie să căutăm ouă prin iarbă, ouăle roșii”, au declarat câțiva localnici.

Decorațiunile de Paște, la Crăciun, în Motru
Decorațiunile de Paște, la Crăciun, în Motru

Primarul susține că zilele următoare va scoate și alte figurine de care, cu siguranță, se vor bucura cei mici, iar cele din prezent, ce par a fi niște ouă de Paște, sunt doar simple figurine, după cum consideră edilul. Primarul PSD Costel Morega n-a precizat însă pentru ce sărbători anume sunt folosite „figurinele”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *