Paris Hilton este invitata specială a Liei Olguța Vasilescu, primarul Craiovei. Pentru ca celebra „fată de oraș” să-și exercite talentul de DJ, primarul Craiovei plătește fabuloasa sumă de 1 milion de dolari. Cel puțin acesta este tariful perceput de Paris Hilton pentru evenimente publice.

Paris Hilton, una dintre cele mai cunoscute „fete de oraș” din Statele Unite ale Americii și-a lansat mai multe afaceri, cu parfumuri, haine sau cosmetice. Acum câțiva ani s-a apucat de muzică, a devenit DJ și va susține un spectacol și în România, relatează Newsweek România.

Pentru festivalul din Craiova și recent s-au aflat numele artiștilor care vor urca pe scenă. Afrojack, Dj Snake sau Paul Van Dyk, dar și Paris Hilton.

Nu e deloc ieftin, pentru că spre exemplu, onorariile percepute de prietena cea mai bună a lui Kim Kardashian pot ajunge chiar și la un milion de dolari, pentru câteva ore petrecute pe scenă. În ciuda faptului că este moștenitoarea unui adevărat imperiu, Paris Hilton caută deseori modalități noi prin care să facă și mai mulți bani, iar de când s-a apucat să mixeze muzică a venit de mai multe ori în țara noastră, unde a pus muzică în cluburile de lux de la malul Mării Negre.

„Paris Hilton vine la Craiova, la Festivalul IntenCity, la seară DJ-ilor. Vedeta internațională s-a apucat de curând de muzică și e invitată să mixeze alături de nume deja consacrate precum Afrojack, DJ Snake, Mahmut Orhan sau Paul Van Dyk.

Festivalul IntenCity, la prima ediție, aduce la Craiova pe lângă cei mai importanți DJ-ei, nume de succes din muzică latino precum Luis Fonsi, Natti Natasha, Jason Derulo, dar și formații sau artiști care au făcut istorie, precum Boney M, Modern Talking, Sandra, Mr President, Ricchi e Poveri, No Mercy sau la Bouche. Festivalul IntenCity se desfășoară în perioada 26 – 28 august”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *