piedone 5

Candidatul PUSL la primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, îl atacă pe actualul primar, Nicușor Dan, pe tema aglomerației din trafic.

„Leneșule, n-ai înțeles nimic din lumea asta reală, cu iz de usturoi! Minți și iarăși minți! Școala te-a învățat că… poți rezolva o problemă, doar dacă îi înțelegi enunțul! Tu? Ciuciu! Zero! Nici astăzi n-ai înțeles că fără semaforizare sincronizată, fără benzi unice pentru STB, fără sensuri unice corect gândite de specialiști, fără liber la dreapta, fără mari parcări supraetajate și mai ales fără specialiști în domeniu (neimpuși de partide și de sponsori electorali), traficul rutier rămâne veșnic un coșmar pentru oameni și oraș, deopotrivă!”, a scris Piedone, miercuri, pe Facebook.

Piedone a mai spus:

„Acum patru ani, mințeai bucureștenii că reduci aglomerația de pe străzi cu 40%! Ciuciu! Ce ai făcut? Îți spun acum: În fruntea Companiei Municipale Managementul Traficului l-ai uns mare șef pe omul lui Șică: un pseudoliberal care a coordonat și plătit ultima campanie electorală pe online a liberalilor care te-au făcut primar! Dacă vrei detalii, cere-mi și îți dau! (Știi că… știu/știm!). Ai dat căruța în gard, mincinosule! Și, fără rușine, îți continui aroganța față de oamenii buni din București! Ce le transmiți acum, după patru ani de lene, dezinteres și minciuni? Îi anunți pe bucureșteni că… 2035 este anul când vor scăpa de ambuteiaje în trafic și de poluare?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *