cristian popescu piedone candidat primaria capitalei 892993 jpg

Spiritele se încing între candidații la Primăria Sectorului 5 din Capitală. Candidatul Dreptei Unite, avocatul Alexandru Dimitriu, a intrat în conflict cu primarul Cristian Popescu Piedone, după ce l-a jignit pe Vlad Popescu Piedone. În timp ce se aflau în campanie, în piață, cei doi contracandidați s-au întâlnit și s-au contrat în văzul tuturor alegătorilor. Despre Alexandru Dimitriu se poate spune că a fost aruncat de partid în lupta electorală, în baza experienței sale în materie de competiții televizate.

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a intrat pe contrasens cu contracandidatul fiului său, din partea Dreptei Unite, Alexandru Dimitriu, potrivit Gandul.

Aparițiile publice ale acestuia din urmă n-au rămas niciodată fără ecou în media. După ce a fost concurent, în 2001, împreună cu partenera sa la acea vreme, Cosmina Păsărin, în cadrul unei emisiuni de divertisment: „Vara ispitelor” de la PRO TV, Dimitriu a plecat singur acasă și încornorat. Iubita lui a cedat ispitei Bogdan Vlădău.

Anii au trecut, iubita a devenit vedetă tv, iar Alexandru Dimitriu a devenit avocat cu doctorat „summa cum laudae”, în 2015, și chiar Secretar de Stat în Ministerul Justiției, la sugestia fostului ministru al USR, Stelian Ion. Ulterior, acesta a fost desemnat drept candidat la Sectorul 5, din partea Alianței USR-PLUS, în 2020.

În 2024, Alexandru Dimitriu s-a făcut iar remarcat publicului. De data aceasta, printr-o altercație pe care a avut-o cu familia Popescu Piedone, într-o piață din Sectorul 5, în timpul campaniei electorale.

Păcat că te strâng ciorapii, i-a spus Piedone, după ce a aflat că USR-istul i-a jignit fiul.

Deși este consilier de sector de ceva timp, niciunul dintre trecători nu i-a solicitat lui Dimitriu ajutorul pentru rezolvarea vreunei probleme de ordin administrativ.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *