Primarul sectorului 5 a vizitat depozitul Economat Sector 5 din Jilava. Cristian Popescu Piedone a descoperit că acolo sunt bunuri în valoare de zeci de milioane de lei.

Este vorba despre 3.900 de tablete, 179 de pachete cu pixuri Montegrappa, agende, dar și bomboane franțuzești expirate. Tot acolo, Piedone a găsit  zeci de mii de cutii de arhivare, produse de papetărie și sute de stickuri de memorie. Economat Sector 5 mai are în depozitul din Jilava mii de pachete de șervețele umede și mii de role de șervețele. Primarul sectorului 5 a constatat existența a sute de paleți cu baxuri de hârtie A4 și A3. În depozit sunt și mii de kilograme de săpun lichid, sute de combinezoane, mii de pachete cu măști și mânuși.

„Stau să mă gândesc dacă nu cumva avem vreo fabrică de hârtie, pentru că în ultimele luni am găsit sute de mii de topuri de hârtie în depozitele societății, și nu numai”, a precizat Cristian Piedone Popescu.

Primarul sectorului 5 a cerut o situație clară cu privire la cheltuielile Economat Sector 5 din ultimii ani. Consilierul local Constantin Naciu, directorul interimar al Economat, Gabriel Crețu și directorul Direcției de Control, Bogdan Dragomirescu trebuie să elaboreze un raport. Documentul va fi prezentat în ședința Consiliului Local care va avea loc pe data de 28 ianuarie.

„E mult de muncă, e mult de săpat, dar nu ne speriăm. Împreună o scoatem la capăt. Cetățenii Sectorului 5 pot afla adevărul direct de la sursă. V-am promis transparență și mă țin de cuvânt, așa cum am făcut-o și până acum”, a punctat primarul sectorului 5.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *