Cristian Popescu-Piedone a transmis un nou mesaj din închisoare, după ce a fost condamnat la peste 4 ani de închisoare cu executare. Fostul edil spune că îi este dor de cetățenii din Sectorul 5, despre care afirmă că sunt oameni calzi, care îl întâmpinau cu clătite și gogoși printre blocuri și cu care discuta mereu cu plăcere.

„Scrisoare pentru oamenii calzi și buni din Sectorul 5, Vă port în suflet, clipă de clipă. Mi-e dor de VOI… Mi-e dor de clătitele și de gogoșile pufoase pe care prietenele mele din cartiere mi le ofereau în fața blocurilor…
Mi-e dor de discuțiile noastre… Mi-e foarte dor… Dar calendarul își vede de ale sale și cerne. Și timp și zile și viață… Cu voia lui Dumnezeu și cu dragostea voastră, poate ne vom revedea mai curând decât speră orcii.
Până atunci, vă doresc sănătate și belsug în case! Aveți grijă de voi pentru că sunteți minunați!
Și să nu vă fie teamă pentru planurile noastre toate! Nu vor putea fi spulberate de orci!”, a transmis Cristian Popescu Piedone.

„Discut mai mereu cu fiul meu Vlad !  El, tânărul și bunul meu Vlad, a rămas stâlpul familiei noastre! Are 32 de ani. E copt, pentru că s-a copt lângă mine! ? Ața că știe exact ce mi-am dorit pentru comunitatea noastră! Și cu sprijinul VOSTRU, Vlad va face tot ceea ce este nevoie și tot ceea ce trebuie pentru ca imposibilul să devină posibil în Sectorul 5!Orcii nu vor mai pune ghearele murdare pe această bucată de țară! De doi ani, aici în 5 decide doar comunitatea, iar banul public se cheltuie exclusiv pentru nevoile comunității! Pentru orci… nu mai sunt bani publici de supt!”, este mesajul postat de Piedone.

În continuare, fostul primar Piedone îi îndeamnă pe cetățenii Sectorului 5 să îi scrie pe adresa penitenciarului.

Fiul lui Piedone, mesaj emoționant: „Tată, eu știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un erou!”

Vlad Popescu Piedone, fiul lui Cristian Popescu Piedone, a transmis un mesaj, joi, într-o postare pe Facebook, după ce tatăl său a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv.

„Astăzi, justiția din România a arătat încă o dată că este strâmbă, nedreaptă și că judecă și condamnă în funcție de numele inculpatului. Piedone plătește pentru ceva ce nu a făcut, doar pentru că este PIEDONE! Încă un om pe care justiția îl condamnă pe nedrept!”, a transmis acesta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *