alianta

PNL și USRPLUS s-au aliat la Galați pentru alegerile locale. Alianța a fost creată pentru a înlătura PSD-ul, partid ce conduce județul de peste 30 de ani. Iulian Bulai face anunțul.

„Apel la UNITATE. Ieri s-a scris istorie la Galați. S-au decis candidați unici la Primăria și Consiliul Județean Galați din partea PNL și USRPLUS. Primul mare pact de centru dreapta din Moldova la alegerile locale de anul acesta. PSD va deveni istorie pentru prima oară în acest județ roșu de 30 de ani.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Deputatul USR spune că este nevoie de aceeași alianță și la Neamț. „Același lucru trebuie să se petreacă și la Neamț. Pentru a reuși în fața baronului PSD, Ionel Arsene – mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea în Moldova – va trebui să avem candidați unici la Consiliul Județean Neamț. PNL și USRPLUS trebuie să fie, împreună, o alternativă la incompetența care conduce județul.”, declară acest.

Iulian Bulai enumeră numirile politice ale PSD din județul Neamț, județ în care s-a născut deputatul. „Suntem județul în care numirile politice ale PSD au fost sub nivelul zero al bunului simț: Andrușcă, ministrul Economiei, Arcan, membru în Biroul Permanent al Senatului, fiica senatoarei – șefă peste funcționarii publici din țară, Harabagiu – consilierul lui Dăncilă care a indus în opinia publică faptul că Halep a fost huiduită pe stadion și nu Firea. Aici, la Neamț, avem poate cea mai josnică conducere PSD din toată Moldova: baronul Arsene a lăsat zeci de școli cu WC în fundul curții, a dat milioane de euro pentru un spital precar care se face la Iași, adică la 120 de km de Piatra Neamț, Lacul Izvorul Muntelui arată ca o mare baltă mizerabilă, iar drumul în jurul lacului este o aventură off road.”, adaugă el.

Epoca PSD va lua sfârșit

Bulai spune că va lupta ca epoca PSD să ia sfârșit. „Ne vom opune cu toate forțele noastre ca județul să rămână roșu. Epoca baronului Arsene trebuie să ia sfârșit. Trebuie să reconstruim acest județ după pârjolirea lui de către Arsene. De asemenea, trebuie să înlăturăm definitiv moștenirea lui „Pinalti“ de la Piatra Neamț. Sper ca PNL și USRPLUS să poată da candidați unici la Primăria Piatra Neamț și Consiliul Județean Neamț.”, încheie deputatul USR.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *