Au apărut 8 cazuri coronavirus la Primăria Cluj-Napoca. Emanuel Ungureanu face anunțul și spune că autoritățile nu fac nimic în legătura cu asta.

“Șeful DSP Cluj tace, primarul Emil Boc tace, angajații primăriei tac. Eu vorbesc, public, asumat, propun soluții, într-o comunitate care tace și înghite, an de an, minciuni, corupție și ipocrizie.”, declară el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Deputatul USR vorbește despre cazul celui de al șaptelea caz confirmat din primărie. “A șaptea persoană infectată cu noul coronavirus este o doamnă mai în vârstă, lucrează la același parter, s-a testat singură, ocupă poziția de șef Serviciu Investiții în schema de organizare a Direcției Tehnice din primăria Cluj-Napoca. Îi doresc multă sănătate.”, spune acesta.

Povestea ultimului caz confirmat este expusă tot de deputat. “Funcționarul confirmat astăzi lucrează tot la parterul primăriei, intrarea din strada Petru Maior. DSP Cluj nu închide acea zonă infectată, nu o dezinfectează, pe culoar este o singură toaletă comună. Nu vă redau mesajele angajaților, pentru că se tem firesc pentru pierderea locului de muncă într-un sistem de dictatură, de aceea aleg să-mi scrie mie. Au încredere în mine.”, adaugă el.

După cele 8 cazuri de coronavirus confirmate în Primăria Cluj-Napoca, Emanuel Ungureanu lansează un atac la adresa președintelui. “Degeaba însă, deciziile sunt în mâinile unor comuniști care prostesc populația de 30 de ani. O zi cu sănătate vă doresc. Și să nu faceți ca Iohannis, el nu poartă mască decât când vrea pentru că el se testează des și nu pe banii lui..Așa că, purtați mască și vorba lui Esca, dacă nu mai miroase usturoiul ca înainte, sunați la DSP și dacă sunteți destul de credincioși și aveți răbdarea sfinților, o să răspundă cineva.”, încheie deputatul.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul