Polițistul și porcul. Un agent de la poliția rutieră din Giurgiu a căzut victimă unei farse a colegilor, care l-au convins că prima de Crăciun va veni de la inspectorat sub forma unui porc de Crăciun a cărui greutate să fie direct proporțională cu vechimea în muncă. Drept urmare, agentul a făcut o adresă la conducerea Inspectoratului, solicitându-și dreptul, și a ajuns de râsul internetului. Acum, conducerea IPJ Giurgiu a declanșat o anchetă și vrea să-i găsească pe „glumeți”.

Agentul a fost păcălit de un coleg, care i-a spus că șefii instituției sunt obligați prin lege să îl recompenseze cu un porc, iar masa animalului este stabilită în funcție de vechimea sa în Poliție.

Polițistul și porcul. Agentul este polițist la Rutieră în județul Giurgiu. Totul a început după ce un coleg, tot polițist, l-a păcălit spunându-i că oamenii din conducere sunt obligați ca în perioada sărbătorilor să-i ofere un porc de Crăciun. El a crezut această glumă și imediat a întocmit un raport care a ajuns pe masa comandantului unității. În document, agentul a spus că are o vechime în Poliție de 4 ani și, prin urmare, ar vrea un porc care să cântărească 160 de kg, relatează Digi24.

Am onoarea să vă expun următoarele: vă rog să aprobați repartizarea unui porc de Crăciun conform ordonanței nr. 114/2018 din data de 17.11.2021. Având în vedere că am o vechime de 4 ani la Serviciul rutier Giurgiu, aș dori să aibă greutatea în jur de 160 kg. Față de cele expuse, rog dispuneți” – a scris polițistul în „Raportul” său datat 19.11.2021 și adresat șefului Serviciului Rutier Giurgiu.

Adresa prin care politistul le cere șefilor porcul de Crăciun
Adresa prin care polițistul le cere șefilor porcul de Crăciun

În momentul în care comandantul a văzut acest raport, a demarat o anchetă și acum se fac verificări. Conducerea unității de poliție încearcă să-i identifice pe agenții glumeți. Dacă se ajunge la concluzia că aceștia au încălcat anumite regulamente interne, pot fi sancționați.

Reprezentanții Poliției Giurgiu afirmă că nu există nicio lege și nicio ordonanță de urgență care să le permită să dea agenților din subordine porci de Crăciun.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *