usr
usr

Vicepreședintele USR, Dan Barna, a declarat, marți, de la tribuna Parlamentului, la învestirea Guvernului PSD PNL UDMR, că Marcel Ciolacu a reușit să facă ”ceea ce nici Ion Iliescu nu a reușit”.

”Ați scos PNL din istorie și l-ați pus în buzunarul de la piept al PSD”, a declarat Dan Barna. Vicepreședintele USR a mai spus că Guvernul Ciucă va fi ”un guvern al regresului, al pașilor în spate, pas cu pas.”

„Domnule Ciolacu, încep prin a vă felicita pentru achiziţie. Nu e puţin lucru să scoţi PNL de la guvernare, din vioara 1, şi să îl bagi înapoi ca anexă a PSD. Nu e chiar de colo să convingi echipa câştigătoare să smulgă înfrângerea din ghearele victoriei pentru că asta au făcut în aceste zile colegii din PNL, din echipa câştigătoare, au aruncat senin pe geam rezultatul alegerilor de anul trecut şi s-au încolonat cuminţi în spatele partidului dumneavoastră.Ați reușit ceea ce nici Ion Iliescu nu a reușit să facă: ați scos PNL din istorie și l-ați pus în buzunarul de la piept al PSD”, a spus Dan Barna.

„Nu e prima oară când vă găsiţi afinităţi neaşteptate, dar este prima oară când PNL de bună voie şi nesilit de nimeni, predă guvernarea şi odată cu ea urma de demnitate pe care o mai aveau.De ce nu l-ați chemat direct pe Liviu Dragnea, că e liber de contract, să îi predați Ministerul Justiției?În cel mai bun caz, dacă nu avem ghinion, va fi un guvern al stagnării. Dar aproape sigur va fi un guvern al regresului, al pașilor în spate, pas cu pas”, spune Dan Barna.

„Președintele României e în realitate nașul colaborării de astăzi și sunt suprins că lipsește. Înțeleg că ieri marcarea Zilei Naționale nu a avut loc în agendă, dar nu un eveniment de familie, cum e botezul noului FSN. E a patra oară când Klaus Iohannis dă o șansă PSD și o va da și a cincea, și a șasea oară. Pentru Iohannis, țara e un material didactic”, a mai spus Dan Barna.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *