Image default
Actualitate

Ponta este supărat că îi sunt tăiate bannerele electorale

Victor Ponta este supărat că îi sunt tăiate bannerele electorale. Sloganul ProRomânia din Călărași este “Fără proști în funcții publice”.

“Presedintele PNL al Consiliului Judetean administrativ a trecut la PSD si candideaza acum de la “ciuma rosie” / Presedintele PSD – Primarul din Lehliu a trecut la PNL si candideaza din partea “ciumei galbene” / fostul Primar PNL ( 3 Mandate) al Municipiului Calarasi a trecut la PSD / fostul Presedinte al PSD pe judet a trecut la PNL cu tot cu tatal sau ( primar PSD intr-o comuna din judet de 6 mandate)/ si , bomboana pe tort, in Comuna Borcea din Calarasi “ciuma rosie” si “ciuma galbena” si-au unit destinele politice – Primarul de la PNL face campanie alaturi de sotia sa – Senator PSD ( si taie impreuna bannerele ProRomania simtindu-se amandoi lezati de text) “, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Șeful ProRomânia explică ce se întâmplă în județul Călărași. “In Calarasi, ca si in multe alte locuri, USR s-a “predat” PNL ului – ii sustin candidatii si primesc si ei functii pe lista / gata cu “politica noua” / doar candidatii PRO Romania incearca sa sparga BINOMUL politic care face cadrilul candidatilor! Avem nevoie de masuri clare in Sistemul de Sanatate/ de o Strategie serioasa pentru inceperea anului scolar / de sprijin pentru firmele romanesti care supravietuiesc cu greu masurilor restrictive luate de Guvern ! Deocamdata nimic – minciuni si aberatii!”, continuă acesta.

Ponta spune că partidul pe care îl conduce este pregătit de alegeri. “Candidatii PRO Romania sunt pregatiti pentru Alegeri. Ne dorim sa fiti alaturi de noi in aceasta batalie total inegala – dar necesara. Sa nu uitati insa ca sanatatea si viata ne sunt puse in pericol ca sa votam pesedistii trecuti la PNL si penelistii trecuti la PSD !”, încheie el.

 

 

Related posts

Marcel Ciolacu: PNL a avut un singur scop-alegerile

Alina Angelescu

Gabriela Firea pe ultima sută de metri înainte de alegeri

Alina Angelescu

PSD ar câștiga un procent mai bun la alegeri. La cât a redus handicapul față de PNL

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment