ponta

Victor Ponta vrea spectacole în spații închise. Liderul ProRomânia se gândește la artiștii care nu pot susține spectacole din cauza pandemiei coronavirus.

„In toate tarile UE (inclusiv cele din jurul nostru Ungaria, Bulgaria, Cehia, dar si in Italia sau Spania) se pot sustine spectacole si in interior cu un numar redus de persoane in sali mari. De ce ne chinuim si dispretuim noi artistii punandu-i in situatia de a pregati degeaba un spectacol pt aer liber care oricum nu poate avea loc din cauza ploii???”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Șeful ProRomânia este supărat că alegerile se vor desfășura, însă spectacolele în spații închise nu. „Conditiile sanitare legale se pot controla mult mai bine intr o sala de spectacol cu locuri fixe si ocupate din 2 in 2 decat in supermarket sau in autobuz ! Si facem Alegeri Locale cu milioane de oameni – dar nu putem sa vedem un spectacol!!! E o atitudine intentionata? Toate tarile europene care la 1 -15 iulie aveau situatii sanitare mai dificile decat Romania au reglementat problema spectacolelor!”, adaugă acesta.

Victor Ponta vrea ca țara noastră să ia exemplul țărilor vecine. „Din respect pentru munca artistilor, pentru cultura, pentru miile de angajati care traiesc din evenimente, pentru identitatea lor spirituala Romania trebuia sa faca ce au facut celelalte tari. Dar in Romania avem un absent Ministru al Culturii si un cantaret din mandolina la chefuri ca Prim Ministru. Si acum, cand ploua torential in Bucuresti si in multe zone din sigur erau programate multe spectacole. Dar daca nu sunt ale PNL nu se pot organiza!”, încheie el.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *