ciuca

Premierul nu știe ce s-a aprobat în ședința Executivului din urmă cu doar o zi. A fost surprins când a aflat că orașul Caracal a devenit stațiune turistică de interes local, deși decizia a fost luată de Guvernul lui, în ședința pe care el a condus-o ieri.

Reporter: Orașul Caracal a fost declarat stațiune turistică, citat de Digi 24.

Premierul Nicolae Ciucă: „Caracal?”

Reporter: Da.

Reporter: Orașul Caracal a fost declarat stațiune turistică. Premierul Nicolae Ciucă: „Caracal?” Reporter: Da. Premierul Nicolae Ciucă: „Nu știu și nu am discutat acest subiect”.

Reporter: Nu știați? Premierul Nicolae Ciucă: „Nu, chiar nu știam. Ieri?”. Reporter: Ieri s-a întâmplat. Ați fost la Caracal? Premierul Nicolae Ciucă: „La Caracal? Da, de mai multe ori. Chiar trec des prin Caracal”.

Reporter: Are potențial turistic? Premierul Nicolae Ciucă: „Dacă or fi găsit vreun obiectiv anume… Ceea ce este frumos în Caracal este teatrul. Autoritățile locale trebuie să răspundă pentru o astfel de decizie”. Reporter: Dar și Guvernul trebuie să răspundă, pentru că autoritățile locale nu pot lua decizia fără Guvern. Premierul Nicolae Ciucă: „Sincer, nu l-am văzut în agenda de Guvern”. România are 35 de noi staţiuni turistice de interes local, atestarea acestora urmând să creeze un impact pozitiv prin creşterea circulaţiei turistice şi, totodată, a cifrei de afaceri a investitorilor din domeniu, informează miercuri Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT).

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *