Președintele Iohannis a atacat PSD de față cu aleșii partidului. A spus direct ce gândește
Președintele Iohannis a atacat PSD de față cu aleșii partidului. A spus direct ce gândește

Președintele Iohannis a criticat dur PSD chiar de față cu aleșii partidului. Klaus Iohannis a participat la o întâlnire cu sute de primarii PSD și nu s-a sfiit să spună direct ce gândește: PSD a blocat dezvoltarea locală în aproape toată țara.

Klaus Iohannis a participat la la o întrunire a Asociație Comunelor din România, alături de sute de primari ai PSD, spunând că în epoca lui Dragnea investițiile în comunitățile locale au fost făcute prost și la discreția ”puternicilor zilei”, arată publicația Știri pe Surse.

Președintele Iohannis a criticat dur PSD spunând că după alegeri, situația se va schimba.

„Am susținut în repetate rânduri că dezvoltarea comunităților locale nu poate fi făcută fără a avea fonduri suficiente, dar și o dezvoltare predictibilă. În ultimii ani am văzut unde se poate ajunge prin alocarea discreționară a fondurilor, după bunul plac al puternicilor zilei. A rezultat o dezvoltare haotică și, de multe ori, total ineficientă.

Aceea perioadă marcată de diletantism s-a încheiat în sfârșit! Actualul Guvern are ca prioritate dezvoltarea comunităților locale.

Procesul de modernizare va demara imediat ce vom avea un Guvern legitimat de votul oamenilor și îmi doresc acest lucru”, a spus Klaus Iohannis.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul