Prețurile din România sunt printre cele mai mari din Europa, spune Diana Stoica (USR), care a adus în discuție creșterea semnificativă a prețurilor și a inflației din România, subliniind că PSD și PNL prezintă situația ca fiind „excepțională”, deși realitatea este alta.

Deputata USR a evidențiat faptul că românii resimt majorările semnificative și inflația ridicată, situându-se printre cele mai mari din Europa. Stoica a criticat guvernarea PSD-PNL pentru creșterea repetată a taxelor, subliniind că aceasta a crescut de trei ori taxele în ultimele 12 luni.

Una e ce vorbesc, alta e ce fac. De trei ani de zile n-au făcut decât să crească taxele românilor și la ce deficit avem și uitându-ne la faptul că nu vor să reducă deloc cheltuielile de stat, cel mai probabil, cum a venit dl Boloș și ne-a zis, din 2025 vor crește iarăși taxele. De trei ori au crescut taxele numai în ultimele 12 luni”, a declarat Diana Stoica, potrivit B1TV.

Diana Stoica a făcut un bilanț al guvernării PSD-PNL, evidențiind impactul creșterii taxelor asupra românilor și a deficitului bugetar. De asemenea, a subliniat că România se confruntă cu cea mai mare inflație din UE și că actuala guvernare se împrumută dublu față de perioada pandemiei.

Românii sunt afectați de majorările la credite și de creșterea prețurilor la produsele de consum, în timp ce PSD și PNL prezintă situația ca fiind una ideală, deși realitatea este cu totul alta. Diana Stoica a subliniat că România se confruntă cu cele mai mari scumpiri din Europa, contrazicând discursul oficial al partidelor aflate la guvernare.

Românii care merg la cumpărături și care trăiesc în România reală văd că le-au crescut toate creditele, li s-au scumpit toate cumpărăturile pe care le fac și (PSD și PNL) vin și spun că suntem de fapt într-un paradis, totul e excepțional. Dar nu crede nimeni lucrurile astea. Avem cele mai mari scumpiri din Europa”, a mai spus Diana Stoica.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *