Primăria condusă
Primăria condusă de Clotilde Armand merge în instanță! Primarul sectorului 1 a anunțat că a primit de la Direcția Națională Anticorupție documente cu privire la dosarul Romprest. Este vorba despre Ordonanța Începerii Urmăririi Penale (143 pagini) și Raportul de Constatare a Prejudiciului (305 pagini).
„Primăria Sectorului 1 se va constitui parte în dosar pentru recuperarea prejudiciului de 200 milioane euro – cel mai mare furt din bani publici din România – cauzat de administrațiile PSD și PNL”, a precizat Clotilde Armand.
După citirea documentelor DNA referitoare la acuzațiile din dosarul Romprest, primarul sectorului 1 a concluzionat: „confirmă 100% tot ce am dezvăluit public despre marele furt din perioada administrațiilor conduse de Andrei Chiliman și Dan Tudorache.”
Prejudiciul este unul record: un miliard de lei, bani furați de la locuitorii Sectorului 1.  Armand spune că aceste sume au fost utilizate de  PSD și PNL pentru campaniile mediatice demarate împotriva sa.
Clotilde Armand spune că așa se explică și comportamentul unor consilieri locali PNL și PSD. Primarul sectorului 1 spune despre aceștia: „s-au transformat în avocați ai firmei Romprest, atunci când se discuta despre modificarea sau rezilierea contractului cu compania de salubrizare”.
Autoritățile locale vor face, în perioada următoare, demersuri pentru a recupera prejudiciul în acest caz. Primăria condusă de Armand va investi banii în reconstrucția Sectorului 1.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *