Primăria din Bran a fost închisă după ce viceprimarul s-a infectat cu noul coronavirus. Cum a aflat asta. „N-am tuse, n-am febră...”
Actualitate

Primăria din Bran a fost închisă după ce viceprimarul s-a infectat cu noul coronavirus. Cum a aflat asta. „N-am tuse, n-am febră…”

Primăria din Bran a fost închisă din cauza coronavirusului, după ce viceprimarul a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Acesta a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase.

Viceprimarul din Bran, Nicolae Nilă (PSD), susține că inițial s-a adresat medicului de familie pentru că se simțea rău și avea probleme cu respirația, iar acesta l-a trimis la camera de gardă a spitalului din Zărnești, pentru că suferă și de diabet, arată Digi24.

Medicii de aici i-au recomandat să facă o testare pentru coronavirus şi l-au trimis la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov.

„Le-am spus că nu am nimic, că m-am ferit, dar am mers la Boli Infecţioase din Braşov. Aici, sâmbătă după-amiază, mi-au spus că am ieşit pozitiv la COVID-19. Când am auzit, să paralizez nu alta. N-am nimic, nu tuse, nu febră. (…) Nici în gândurile negre nu gândeam”, a declarat Nilă.

Viceprimarul a precizat că Primăria din Bran a fost închisă.

„Nu e nimeni, e închisă de luni. Nu ştiu pentru cât timp. Cred că se redeschide mâine (miercuri-n.r.). Azi (marţi-n.r.) se face dezinfecţie”, a afirmat viceprimarul din Bran.

La Primăria Bran lucrează aproximativ 30 de persoane, fiind incluşi şi poliţiştii locali.

Leave a Comment