Image default
Actualitate

Primarul din Bacău, sancționat de Poliție. Circula cu viteză și nu avea nici ITP la mașină. Cât a plătit

Primarul din Bacău, Cosmin Necula, a fost prins de polițiști circulând fără ITP și cu viteză excesivă, în localitate. Edilul se afla la ieșirea din București când a fost oprit de Poliție și a rămas fără talonul mașinii și plăcuțele de înmatriculare. În plus, a achitat și o amendă de 600 de lei.

Primarul din Bacău a recunoscut că a greșit și a plătit amenda, dar a explicat că cel puțin în ceea ce privește radarul, nu și-a dat seama că se află încă în localitate.

La controlul documentelor, polițiștii au aflat că edilul nu avea nici RCA valabil, așa că l-au sancționat și pentru această contravenție, arată Hotnews.

Cosmin Necula, primarul din Bacău, a fost amendat de polițiștii ilfoveni și a rămas fără certificat și plăcuțe de înmatriculare.

„Nu am avut probleme, am fost contravenient. Am plătit amenda, asta e! Din punctul meu de vedere e o chestiune de normalitate, apropo de tot ceea ce înseamnă sancțiuni. Atâta timp cât am greșit e normal să plătesc”, a declarat Cosmin Necula

Edilul a plătit o amendă de 600 de lei-jumătate din minim.

Primarul Cosmin Necula a fost exclus pe 12 noiembrie din PSD. În ședința CEx a partidului au mai fost excluși membri importanți, printre care Ana Birchall, fostul ministru al justiției.

Edilul municipiului Bacău susținea că totul a pornit după ce și-a exprimat punctul de vedere și după ce a adus o serie de critici către fostul Guvern Dăncilă cu privire la alocarea fondurilor către administraţia locală.

„În luna mai am cerut demisia Vioricăi Dăncilă și a guvernului. Am explicat în repetate rânduri cum acest Guvern a furat 100 de milioane de lei din banii băcăuanilor și ne-a dat înapoi, foarte târziu, doar 29 de milioane. Am spus recent că există pesediști care se simt jenați de faptul că trebuie să o susțină pe Viorica Dăncilă. În PSD, dacă spui adevarul ești dat afară”, declara atunci Necula.

Related posts

Andrei Caramitru amendat de CNCD pentru un presupus mesaj discriminatoriu la adresa votanților PSD. Pentru ce a putut să primească o sancțiune de 3.000 de lei

Constantinescu Gabriel

Primar reținut pentru ultraj, după ce ar fi amenințat cu moartea doi polițiști. A fost prins în flagrant

Constantinescu Gabriel

Primarul din Târgu Mureș a anunțat că nu mai vrea un nou mandat, după 20 de ani. Dorin Florea voia să le ia familiilor sărace dreptul de a face copii

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment