Ion Lungu 6

Primarul municipiului Suceava, Ioan Lungu, a declarat, în şedinţa anuală a Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, că există ”statistici, mărturii ale oamenilor care s-au vindecat sau a căror stare s-a îmbunătăţit ca urmare a trecerii cu moaştele Sfântului Ioan cel Nou prin curtea spitalelor sau prin apropiere”.

Primarul a cerut reprezentanţilor Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor să mai facă astfel de pelerinaje.
Primarul municipiului Suceava, Ioan Lungu, a participat recent la şedinţa anuală a Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, unde a subliniat impactul procesiunilor cu moaştele Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava, fiind vizibilă reducerea numărului de îmbolnăviri în această perioadă de pandemie.
”Avem statistici, mărturii ale oamenilor care s-au vindecat sau a căror stare s-a îmbunătăţit ca urmare a trecerii cu moaştele Sfântului Ioan cel Nou prin curtea spitalelor sau prin apropiere”, a spus primarul Lungu.
Acesta a cerut organizarea altor pelerinaje în oraş şi judeţ: ”Nu ştim cum vor evolua lucrurile, dar, în măsura în care va fi nevoie, vom apela la dumneavoastră, să mai facem un pelerinaj cu Sfântul prin oraş şi prin judeţ”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *