Procurorii au stabilit adevăratul motiv pentru care soții Valentin și Carmeluța Bărbălău l-au omorât pe afaceristul italian Mauro Donato Gadda, l-au tăiat în mai multe bucăți și l-au incendiat apoi în portbagajul mașinii sale, la marginea unei culturi de rapiță din localitatea ilfoveană Măgurele. Rămân, însă, multe semne de întrebare.

Pricipalii suspecți în cazul morții violente a italianului Mauro Donato Gadda au fost arestați preventiv, însă ancheta este încă departe de final, scrie Gândul.

Potrivit unor surse judiciare, cei doi și-au recunoscut fapta. Dacă inițial Valentin Bărbălău ar fi spus că italianul ar fi dat buzna în casa lui și ar fi sărit la bătaie, iar soția sa ar fi afirmat că nu știe absolut nimic, aceștia și-ar fi schimbat declarațiile.

Soții Bărbălău ar fi spus, conform surselor citate, că mobilul crimei ar fi fost jaful, în condițiile în care știau că Gadda are o situație financiară foarte bună.

Ca urmare, la sfârșitul săptămânii trecute, l-ar fi atras pe afacerist în locuința pe care o aveau închiriată în strada Livezilor din Capitală, unde l-ar fi omorât în bătaie.

Totuși, cei doi nu au spus și câți bani au luat de la victimă. În același timp, din cauza stării cadavrului, care era calcinat, nici cauza morții nu a putut fi stabilită de către medicii care au analizat rămășițele lui Gadda.

În același timp însă, criminaliștii au găsit în locuința soților Bărbălău urme de sânge, însă, după urmele ridicate de criminaliști nu ar fi clar, deocamdată, unde a fost omorât și unde a fost apoi tăiat cadavrul italianului.

Legiștii nu au stabilit cauza morții

Stabilit în România de mai bine de 10 ani, italianul ar fi dezvoltat o afacere cu pompe și filtre de apă, prin intermediul unei societăți comerciale cu sediul social în București, Sector 5, în care era asociat cu alte trei persoane.

Pasionat de pescuit și de călărie, italianul de 64 de ani ar fi avut, spun surse apropiate anchetei, și o pasiune secretă pentru femei. Gadda ar fi avut relații scurte cu mai multe tinere, iar despre unele dintre ele există bănuiala că ar fi practicat prostituția.

Totuși, el ar fi avut și o iubită stabilă. Este vorba chiar despre Carmeluța Bărbălău, o femeie măritată, cu doi copii mici. Această Carmeluța avea însă probleme în căsnicie din cauza violenței domestice și ar fi găsit un refugiu în brațele italianului în vârstă de 64 de ani. Apropiați ai familiei Bărbălău susțin că acesta o ajuta cu bani și avea grijă de bunăstarea celor doi copii pe care femeia îi are cu bărbatul ei legitim.

Tocmai de aceea, principala impoteză de lucru pe are anchetatorii au luat-o în considerare la începutul cercetărilor a fost omorul ar fi avut loc pe fondul geloziei lui Valentin Bărbălău, care era și așa cunoscut drept o persoană violentă, pe numele căreia exista și o condamnare cu suspendare după ce a bătut mai mulți polițiști.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *