PROTEST PARLAMENT! Protestatarii au luat cu asalt Palatul Parlamentului. Jandarmeria nu a reușit să facă față participanților la mitingul AUR. Intrarea în curtea Parlamentului a fost forțată. Forțele de ordine, deși se aflau în alertă, nu au reușit să facă față.

Protestatarii scandează „Libertate” și „Venim peste voi”. Ei au reușit să spargă blocajul jandarmilor de la intrarea în curte și se află la ușile Palatului Parlamentului. Parlamentarii încearcă să-și mute mașinile din curtea instituției. AUR nu este organizator oficial la acest protest din Parlament, dar a chemat simpatizanții și membri la miting.

O mașină care aparține unei ambasade a fost blocată de protestatari. Mașina are număr albastru rezervat corpului diplomatic. Ea a nimerit accidental la protest parlament.

Deputații și senatorii sunt baricadați în clădirea Parlamentului. Conform România TV, protestatarii au încercat deja să forțeze intrarea în clădire. Imaginile sunt asemănătoare cu cele de la asaltul Capitoliului din Statele Unite.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *