Mai multe proteste au fost organizate în țară în urma situației economice dificile generate de războiul din Ucraina. Românii au ieșit în stradă ca să scandeze lozinci împotriva sărăciei, iar acțiunile au fost organizate de AUR.

Duminică după-amiază au avut loc proteste în Deva, Sibiu și Alexandria. Un marș anti-sărăcie al sindicaliștilor urmează să aibă loc și în București. În plus, guvernanții sunt amenințați că perioada următoare va fi marcată de un val de proteste.

Oamenii au scandat lozinci împotriva președintelui țării și a Guvernului, transmite B1TV.

Cel mai mare manifestație anunțată până acum va avea loc la Palatul Cotroceni vineri, 21 octombrie, după mai multe mitinguri la Guvern și la Ministerul Muncii.

Protestele sunt organizate de partidul AUR

România iese în stradă! Sibiul se alătură protestelor de duminică, din fiecare județ al țării. La Sibiu, protestatarii se vor strânge, începând cu ora 14:00 în fața Prefecturii. Încolțiți de prețurile care cresc necontenit și de eșecurile în cascadă ale guvernării “Iohannis”, ieșim din nou în stradă! Manifestăm împotriva PSD și PNL, principalii vinovați de situația dezastruoasă în care a fost adus poporul român, de a nu-și mai putea plăti facturile imense la energie și ratele la bănci”, anunță AUR pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *