PSD anunță majorarea pensiilor cu 40%, evident, dacă va ajunge la guvernare. Sursa acestor fonduri o reprezintă „schimbarea priorităților bugetare” a spus președintele formațiunii, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a anunțat că pensiile vor fi majorate cu 40% dacă social-democrații vor forma noul guvern.

„Categoric. O să se facă o rectificare bugetară, o să avem alte priorităţi”, și-a luat angajamentul Marcel Ciolacu, într-o declarație la Romania TV.

PSD anunță majorarea pensiilor. Ciolacu a explicat că soluția de finanțare o reprezintă „schimbarea priorităților bugetare”.

„Schimbăm priorităţile bugetare. Poţi să creezi venituri printr-o colectare coerentă şi mult mai… A scăzut colectarea pe timpul lor, faţă de PSD, cu zeci de miliarde. Ce se întâmplă? Avem în ce priveşte angajatorul faţă de angajat, stopajul la sursă, au acolo o diferenţă de aproape 50-70%. Asta se numeşte ineficienţă a unui Guvern”, a spus Ciolacu.

Până atunci, moțiunea de cenzură anti-Cîțu va fi depusă în Parlament săptămâna viitoare.

Partidul Social Democrat a finalizat textul moţiunii de cenzură şi îl va depune la Parlament săptămâna viitoare, a anunţat, luni, preşedintele formaţiunii, Marcel Ciolacu.

Titlul moţiunii de cenzură inițiate de PSD este „România eşuată. Recordul ‘fantastic’ al Guvernului Cîţu”.

Luni, Marcel Ciolacu a expus motivele pentru care guvernul Cîțu ar trebui dărâmat de la putere, enunțând printre ele și unul legat de PNRR: „Singurul scop real în PNRR a fost să încerce să dosească miliarde de euro pentru firmele de consultanță sau firmele de casă ale PNL și USR”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *