PSD, critici pentru Iohannis și Cîțu deoarece nu au avut o reacție legată de evenimentele din SUA

PSD susține că premierul Florin Cîțu și președintele Klaus Iohannis sunt singurii demnitari români și printre puținii decidenți occidentali care n-au avut până acum vreo reacție privind evenimentele din SUA.

„Florin Cîțu și Klaus Iohannis sunt singurii demnitari ai statului și printre puținii decidenți occidentali care n-au avut până acum vreo reacție privind evenimentele din Statele Unite! Știm că sunt îngrijorați de faptul că șapca primită nu avea nicio legătură cu stabilirea unor relații serioase și puternice cu Statele Unite, dar tăcerea lor asurzitoare confirmă o lipsă îngrijorătoare de viziune politică. Faptul că președintele și premierul n-au condamnat încă violențele și asaltul împotriva democrației americane pune, astfel, România într-o postură delicată în raport cu celelalte democrații occidentale și noua administrație democrată”, transmit social-democrații.

Reprezentați social-democrați mai scriu că președintele și premierul „confirmă, așa cum au făcut și în România, că susțin nerespectarea rezultatelor alegerilor și preluarea prin forță a puterii”.

PSD a preluat opt comisii parlamentare. Ciolacu se declară mulțumit

PSD încheie postarea prin a spune că „de ce le este frică nu vor scăpa, iar „6 decembrie a fost doar începutul”.

Comisiile parlamentare conduse de PSD au fost stabilite. Chiar dacă a anunțat că intră în Opoziție și este nemulțumit că PSD nu a preluat puterea, invocând câștigarea alegerilor în detrimentul coaliției de dreapta, Marcel Ciolacu se declară mulțumit de felul în care au fost repartizate comisiile parlamentare la Camera Deputaților și la Senat. PSD are conducerea a opt dintre ele, a spus liderul Marcel Ciolacu.

„Atât la Camera Deputaților, cât şi la Senat, PSD va conduce opt comisii. La Camera Deputaţilor sunt mai multe comisii decizionale. Dacă la Senat avem, de exemplu, Sănătatea, la Camera Deputaţilor avem Agricultura. PSD e reprezentat conform algoritmului, conform ponderilor atât calitativ, cât şi cantitativ”, a declarat Marcel Ciolacu la B1TV.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *