PSD consideră că, după trimiterea în judecată a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primăria Generală Nicușor Dan are obligația morală să își clarifice poziția față de USR care îl susține în această campanie electorală.

”Nicușor Dan trebuie să răspundă în fața bucureștenilor dacă acceptă susținerea penalilor din USR sau dacă se delimitează de acest partid, mai ales că inculpata Clotilde Armand aspiră la un nou mandat de primar la Sectorul 1, sub sigla USR.

Nicușor Dan trebuie să decidă dacă e de acord sau nu să facă echipă cu un penal în funcții publice în administrația Capitalei, astfel încât bucureștenii să poată vota în cunoștință de cauză!

Această clarificare este necesară cu atât mai mult cu cât Nicușor Dan  pretinde că luptă cu mafiile  de tot felul și își ironizează contracandidații că fac parte din categoria interlopilor, lăsând de înțeles că el are standarde înalte de integritate. Acum e timpul să arate bucureștenilor dacă într-adevăr respectă aceste standarde!

Lipsa unei clarificări în această chestiune echivalează cu un acord tacit al lui Nicușor Dan față de decizia USR de a călca în picioare principiul „fără penali în funcții publice” și de a se prezenta cu mai mulți suspecți și inculpați în alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie”, a transmis PSD într-un comunicat.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *