Purtarea măștii este obligatorie chiar și în mașina personală spune Arafat
Actualitate

Masca trebuie purtată chiar și în mașina personală. Explicațiile lui Raed Arafat

Purtarea măștii este obligatorie chiar și în mașina personală, a spus secretarul de stat Raed Arafat. Regula se aplică însă numai dacă în mașină se mai află cel puțin o persoană și nu locuiești cu aceasta, a explicat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Purtarea măștii este obligatorii dacă, spre exemplu, iei un mașină un vecin sau un prieten, a explicat Arafat.

Purtarea măștii este obligatorie în mașina personală. „Dacă iei vecinul cu tine sau dacă iei pe cineva cu care nu stai de regulă în același loc, în apartament, în casă, în mașină trebuie purtată mască. Asta întotdeauna să fie înțeles, și în mașină trebuie purtată masca, dacă persoanele din mașină nu sunt întotdeauna împreună și chiar lăsate geamurile un pic deschise pentru aerisire, este un lucru care este bine să se obișnuiască cu el lumea, dacă în mașină sunt pasageri care nu stau împreună de regulă”, a spus Raed Arafat, la Digi24.

Regula se aplică și la transportul de taxi este valabilă aceeași măsură, însă folosirea autoturismului personal este de preferat a mai spus șeful DSU.

„Faptul că oamenii au ieșit cu mașinile personale este un lucru bun, pentru că nu aglomerează transportul public în comun. În același timp, normal că asta îngreunează circulația, dar de fiecare dată pentru fiecare chestie există un avantaj și un dezavantaj”, a adăugat Raed Arafat.

Related posts

Ludovic Orban nu are coronavirus și a ieșit din izolare. Al doilea test al premierului este negativ

Constantinescu Gabriel

Victor Costache și-a dat demisia, după o discuție aprigă cu Ludovic Orban. De ce s-a ajuns aici, în plină criză a coronavirusului

Constantinescu Gabriel

Biserica recomandă să nu mai pupați icoanele! Ce măsuri a luat BOR împotriva coronavirusului

Constantinescu Gabriel

Mesajul emoționant al tânărului diagnosticat cu coronavirus: „Aveţi grijă de voi şi de ai voştri“. A aflat din presă că a fost testat pozitiv

Constantinescu Gabriel

Dosar penal pentru scurgeri de informații în Târgu Mureș. Totul a pornit de la purtarea măștilor

Asociația Dăruiește Viață construiește un spital modular pentru cazurile grave de coronavirus. Cum se poate dona

Leave a Comment