Sănătatea lui Putin, pusă la îndoială din nou: s-ar confrunta cu crize de tuse și greață constantă
Sănătatea lui Putin, pusă la îndoială din nou: s-ar confrunta cu crize de tuse și greață constantă

Starea de sănătate a preşedintelui rus Vladimir Putin a fost pusă din nou la îndoială. O sursă din interior susține că apropiații sunt îngrijorați de crizele de tuse, greața constantă și lipsa poftei de mâncare a acestuia, relatează publicația Mirror.co.uk.

Liderul de la Kremlin a fost văzut, în urmă cu o săptămână, la un teren de instrucție pentru militarii mobilizați, acolo fiind surprins în timp ce trăgea cu o armă cu lunetă, iar în acest weekend ar fi fost supus unui control medical.

Apropiații din cercul președintelui rus sunt îngrijorați că „tusea persistentă” devine vizibilă, iar acest lucru va fi văzut de elitele din Rusia ca un „semn de deteriorare a sănătății”, susține canalul de Telegram General SVR. Același canal susține că Vladimir Putin suferă de cancer, în ciuda declarațiilor purtătorului de cuvânt Dmitri Peskov că este sănătos.

Președintele rus a fost văzut o singură dată în ultima săptămână într-o întâlnire online cu guvernatorul fostei regiuni Gulag Magadan, Serghei Nosocv. Cu toate acestea, asemenea întâlniri sunt frecvent înregistrate mai devreme decât sunt afișate.

Vladimir Putin a avut o întrevedere de lucru față în față, luni, 24 octombrie, cu viceprim-ministrul Dmitri Cernîșenko, iar în timpul conversației despre prevederile sportive din cadrul regiunilor ucrainene alipite el a fost surprins tușind.

Canalul de Telegram, care nu a prezentat nicio dovadă pentru afirmațiile sale, a raportat: „Atât Putin însuși, cât și rudele sale, precum și medicii, sunt îngrijorați de accesele de tuse ale președintelui, precum și de greața constantă și lipsa poftei de mâncare din cauza medicamentelor și a unei diete specifice pentru oncologie”.

„În ultimele luni, Putin a slăbit opt kilograme, iar cei din jurul președintelui sunt îngrijorați de faptul că scăderea în greutate și tusea persistentă care sunt vizibile vor fi considerate de elitele ruse ca un semn de deteriorare rapidă a stării de sănătate a liderului”, a mai susținut canalul de Telegram.

De asemenea, Vladimir Putin a fost informat că prăbușirea avionului Su-30, în care cei doi piloți au murit, nu este cauzată de un act de sabotaj.

Canalul de Telegram a susținut că președintele rus suferă de cancer abdominal, boala Parkinson și o tulburare schizoafectivă. Declarațiile nu pot fi verificate.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *