Ședință de urgență a Partidului Naţional Liberal la Vila Lac. Premierul Nicolae Ciucă i-a chemat pe miniștrii să discute despre buget. Mai mult, la întâlnire participă şi social democraţii.

Este o ședință pe repede înainte, pentru că ea nu a fost programată, însă era de așteptat să existe astăzi o discuție între liderii coaliției de guvernare, după ce, ieri, ministrul Apărării, Vasile Dâncu, și-a dat demisia din fruntea Ministerului Apărării, iar interimatul a fost preluat de premierul Nicolae Ciucă pe o perioadă de maximum 45 de zile.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, la discuție participă premierul Nicolae Ciucă, președintele PSD, Marcel Ciolacu, dar și mai mulți miniștri din actualul cabinet de guvernare, însă nu este prezent la această discuție ministrul Virgil Popescu, despre care spunea ieri Marcel Ciolacu că nu este printre cei pe care îi agreează din Executiv, din PNL.

Sunt discuții în acest moment pe chestiuni economice, pe viitorul bugetului pe care îl vor construi cei din coaliția de guvernare, un buget care ar trebui să treacă undeva până la jumătatea lunii decembrie.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *