biden

Într-un mesaj pentru sprijinirea Ucrainei împotriva invaziei ruse, în timpul discursului său despre Starea Uniunii, președintele Joe Biden, 79 de ani, s-a referit la „poporul iranian”, a observat Daily Mail.

„Putin poate încercui Kievul cu tancuri, dar nu va câștiga niciodată inimile și sufletele poporului iranian”, a spus Biden. Gafa lui Biden poate fi auzită la începutul înregistrării de mai jos.

În primul său discurs despre starea uniunii, în Congresul SUA, președintele american Joe Biden l-a criticat pe preşedintele rus Vladimir Putin pentru războiul pornit în Ucraina, despre care liderul de la Casa Albă a precizat că este unul „premeditat şi neprovocat”.

Totodată, Joe Biden și-a reafirmat „credinţa sa în rezistenţa şi puterea poporului american”, a subliniat că va fi apărat fiecare centimetru din NATO și a transmis că SUA își închid spațiul aerian pentru zborurile rusești.

De asemenea, Biden l-a numit pe liderul rus Vladimir Putin drept „un dictator” care este acum izolat de lume mai mult ca oricând și a cerut Congresului american să ovaţioneze în picioare poporul ucrainean care „nu se teme de nimic”.

„Lumina va învinge întunericul. Ambasadorul ucrainean în SUA este aici în seara asta, stând alături de Prima Doamnă. Ea trimite un semnal inconfundabil lumii și Ucrainei”,  a spus președintele american Joe Biden.

Sursa foto: Joe Biden

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *