raluca turcan

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, spune că oamenii şi partidele care nu rezistă în coaliţia de guvernare îi „sabotează” pe românii care doresc modernizarea ţării.

Declarația ministrului Raluca Turcan a fost făcută în condițiile în care USR PLUS amenință cu moțiunea de cenzură în urma demiterii lui Stelian Ion de la Ministerul Justiției.

„Cei care sunt afectaţi acum de aceste dispute sunt în primul rând românii, pentru că ei vor să vadă o coaliţie centrată pe rezultate, pe măsuri utile, o coaliţie responsabilă, care şi-a înţeles mandatul. Mandatul a fost pentru a guverna”, a spus Raluca Turcan,

„Cine nu rezistă în această coaliţie îi sabotează direct pe români. Aşadar, eu cer partidelor din coaliţie să se gândească în primul şi în primul rând la ceea ce aşteaptă oamenii de la noi. Şi oamenii aşteaptă locuri de muncă, investiţii, modernizare, apă, canal, străzi, gaze. Asta aşteaptă. Sunt lucruri simple”, a adăugat Raluca Turcan.

Raluca Turcan a vizitat, joi, câţiva agenţi economici din judeţul Cluj, printre care De’Longhi România SRL şi Farmec şi a participat la inaugurarea celei de a treia hale de producţie a SC Robert Bosch SRL, care are 34.500 de metri pătraţi şi a presupus o investiţie de aproximativ 55 de milioane de euro.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de revocare din funcție a ministrului Justiției Stelian Ion. De asemenea, președintele a semnat numirea interimară a lui Lucian Bode.

Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri seară, demiterea ministrului Justiției. Lucian Bode va fi ministrul interimar al Justiției.

„Am luat o decizie necesară. Acum câteva minute am trimis preşedintelui României cererea de revocare din funcţie a ministrului Justiţiei, domnul Stelian Ion”, a declarat Florin Cîţu miercuri seară, la scurt timp după ședința de guvern amânată.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.