Raluca Turcan cere demisia lui Cîțu pentru modul dezastruos de negociere
Raluca Turcan

Raluca Turcan l-a atacat, vineri, pe Rareș Bogdan după ce acesta a declarat la Digi24 că va cere sancționarea ei pentru ieșirea „inadmisibilă” referitoare la banii de pensii. „Rareș vorbește din ce în ce mai mult despre el însuși la persoana a treia, asta ar trebui să-l îngrijoreze”, a spus Turcan.

„Rareș are pusee de megalomanie, pentru că vorbește din ce în ce mai mult despre el însuși la persoana a treia.vDin punctul meu de vedere, asta în sine ar trebui să-l îngrijoreze.E clar că trece prin niște episoade de grandomanie… dacă ați întreba niște specialiști, sigur că vor spune că de obicei această grandomanie vine la pachet cu foarte mult ridicol.”, i-a transmis Raluca Turcan lui Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a criticat-o dur pe Raluca Turcan, vicepreședinte al partidului, după ce aceasta a declarat luni că nu există bani în buget pentru plata pensiilor și a cerut demisia lui Florin Cîțu din funcția de președinte al liberalilor.

„Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL”, a declarat Bogdan, joi seara, la Digi24, afirmând că va cere sancționarea acesteia. „Dacă ar fi făcut parte din Guvern, la orice minister, și la Sport, nu ar fi avut o astfel de atitudine”, a continuat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan spune că ieșirea fostului ministru Raluca Turcan, care a spus că nu mai sunt bani de pensii, l-a deranjat pe el, dar și pe alți liberali.

„E o iresponsabilitate totală și o piatră de moară pe care i-a aruncat-o domnului Nicolae Ciucă în brațe, înainte cu o zi ca acesta să fie votat, înainte cu o zi ca ai mei colegi, cei opt miniștri, să treacă prin furcile caudine ale comisiilor parlamentare. Cred că un lider politic trebuie să se gândească înainte de a scoate un cuvânt pe gură și cred că prin ceea ce a făcut, Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL. Este inadmisibil”, a mai spus Rareș Bogdan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *