129626782 3398950263507145 1683239562007223301 n

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat că liberalii vor valida, miercuri, propunerea de premier în viitorul Guvern,urmând să înceapă constituirea unui cabinet din această seară.

De asemenea, liderul PNL Rareș Bogdan a mai spus că pe lângă deja vehiculatul nume al lui Nicolae Ciucă pentru această funcție, mai sunt două variante discutate. Despre mandatul de premier al fostului șef de stat major, Rareș Bogdan spune că “nimeni nu militarizează România”.

Rareș Bogdan anunță: „Azi validăm propunerea de premier. Sunt trei nume”

„Vom discuta în câteva zeci de minute la partid, apoi președintele partidului va sta de vorbă și cu partenerul nostru principal, președintele României, după care PNL va aproba propunerea respectivă, iar practic de deseară noul premier validat de Biroul Permanent Național al PNL va trebui să treacă la constituirea unui cabinet”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL.

Rareș Bogdan a mai afirmat că liberalii au un cuvânt de spus în fața președintelui Klaus Iohannis, în ceea ce privește formarea noului Executiv.

„Chiar dacă unii vor să dea impresia că PNL nu ar hotărî nimic singur, vă asigur că PNL este un partid care are o poziție extrem de clară într-un parteneriat asumat cu președintele României. Nu suntem nici consilieri la Cotroceni și nici niște persoane care să nu aibă forța de a impune anumite lucruri”, a declarat Bogdan.

De asemenea, Rareș Bogdan a justificat eligibilitatea lui Nicolae Ciucă în funcția de șef al Guvernului.

„Nicolae Ciucă este fost șef de stat major, un om care a coordonat nu mai puțin de 12 națiuni în Irak și în Afganistan și a făcut-o extrem de bine. Nimeni nu militarizează România, domnul Ciucă este senator ales în județul Dolj cu 25%, este un om extrem de rațional, extrem de hotărât, un pro-occidental și pro-american, un mare patriot care colaborează perfect cu președintele Klaus Iohannis și cu președintele PNL. Dacă dumnealui va ajunge să fie soluția pentru această țară nu consider că cineva dorește să anuleze drepturi civile sau democrația din România și să o transforme”, a spus Rareș Bogdan

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *