Actualitate

Rareș Bogdan despre strategia social-democraților

Rareș Bogdan vorbește despre strategia social-democraților. Prim-vicepreședintele PNL își expune opinia într-un editorial acordat evz.ro.

„PSD și firmiturile sale politice nu concep ca un premier să nu fie implicat într-un jaf. Li se pare imposibil. Dar sunt de înțeles. Când ai un pedigree care conține un fost președinte/premier ajuns la închisoare și un președinte/premier din umbră de asemenea încarcerat, excluzi varianta că nu toți fură ca tine.”, declară Bogdan.

Având în vedere jocurile de pe scena politică actuală, în care PSD îi acuză pe liberalii că fură, Rareș Bogdan spune că PNL a făcut ce trebuia. „Dar e un semn bun. Când te atacă ticăloșii înseamnă că ești pe drumul corect. Când te acuză nemernicii care au jefuit România timp de 30 de ani sau au participat direct, prin hoția instituționalizată patronată de ei, sau prin incompetență (dosarul „Colectiv” – e doar un exemplu), la drama unei țări, e semn că n-ai ales greșit. Mă întreb dacă ei chiar cred că atunci când năvălesc asupra PNL și pretind că sunt fecioare au pretenția să fie crezuți. Deși au nota 2 la competență (unii chiar nota 1, căci au copiat). Deși au eșuat în toate politicile publice. Acum se pricep la toate.”, adaugă el.

Rareș Bogdan face un scurt rezumat al celor întâmplate în ultimii 30 de ani. „Te uiți cine sunt cei care acuză și le faci, rapid, bilanțul, ca să știi cu cine ai de-a face. Nici nu trebuie un efort prea mare de aducere aminte, căci 30 de ani de devalizare nu pot fi tăgăduiți de nimeni: industrie distrusă, companii naționale căpușate de firme de partid, instituții infestate de pile neroade, agricultură ruinată, contracte date clienților politici.”, adaugă acesta.

Adevărata față a celor de la PSD

Prim-vicepreședintele PNL ironizează situația social-democraților. „Prin urmare când niște incompetenți care au dat țării cel mai slab guvern din istorie anunță moțiune de cenzură, permiteți-mă să râd amar! 3 ani de proteste din cauza măcelăririi justiției și a economiei, alungarea din țară a 5 milioane de români sunt motive suficiente. Să nu uităm cu cine stăm de vorbă! România are nevoie de bărbați de stat, nu de papagali!”, încheie Rareș Bogdan.

Related posts

Ciolacu critică decizia PNL de a acorda despăgubiri în avans

Alina Angelescu

Sprijin pentru copiii defavorizați

Alina Angelescu

Teodorovici: Iohannis este șef de campanie electorală

Alina Angelescu

Ponta vrea spectacole în spații închise

Alina Angelescu

Vosganian nu are încredere în Guvernul Orban

Alina Angelescu

Teodorovici face pași către conducerea PSD

Alina Angelescu

Leave a Comment