ins

Alina Gorghiu prezintă ultimele cifre ale INS. În ciudat faptului că cei de la PSD au acuzat Guvernul Orban că nu se descurcă, ultimele cifre ale INS arată altceva.

„Uite cum cifrele oficiale furnizate de INS dau de pământ cu propaganda mincinoasă a dinozaurilor pesediști!!! Iar “previziunile” lor apocaliptice despre economie se vor întoarce împotriva lor. Pentru că românii au învățat de mult timp că nu trebuie să pună bază pe nimic din ceea ce spune PSD. „, declară fostul președinte al PNL.

Pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba, Alina Gorghiu prezintă câteva din cifre. „Iată câteva CIFRE ADEVĂRATE despre guvernarea PNL. INVESTIȚII – În primele 6 luni ale anului suma utilizată pentru investiții 16,1 miliarde lei. Cea mai mare din ultimii 10 ani. În ciuda crizei sanitare prin care a trecut țara. PNL a promis și a realizat investiții pentru că numai așa ajungem la creștere economică și locuri de muncă.”, spune ea.

Mai mult, puterea de cumpărare a fost menținută în pandemie. „SCĂDEREA INFLAȚIEI. În mai 2020 România avea o inflație de 1,8%. În mai 2019 cu PSD la guvernare era de peste 2 ori mai mare – 4,4%. Nu vom permite PSD să mai dea drumul la inflație pentru a-i amăgi pe oameni cu false creșteri de pensii, salarii și alocații. PUTEREA DE CUMPĂRARE MENȚINUTĂ ÎN CIUDA PANDEMIEI. Efect important al măsurilor luate de Guvernul PNL care a dat încredere și resurse financiare familiilor de români. Cifra de afaceri din comerțul cu amănuntul (excepția autovehicule și motociclete) a crescut în primele 5 luni din 2020 față de primele 5 luni din 2019. Deci românii au putut cumpăra mai mult! Și volumul comerțului a crescut anul acesta și de la lună la luna – în mai cu 18,5% față de aprilie de exemplu.”, încheie aceasta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *