Ministrul Muncii să nu mai mintă pensionarii cu „plânsete de crocodil”

Liberalul Rareș Bogdan o acuză pe primărița Sectorului 1, Clotilde Armand, că încearcă să schimbe rezultatul votului care-l dă drept câștigător pe candidatul PSD-PNL, George Tuță. Sacii cu buletine de vot zac pe trotuare, în fața Biroului Electoral al Sectorului 1, de ore bune, iar membrii din comisiile de vot așteaptă să predea sacii cu documente, la o coadă imensă și pe caniculă. Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan spune că oamenii nu au dormit de mai bine de 40 de ore, nu mai au apă și mâncare. 

După o noapte de alegeri foarte plină, angajații birourilor electorale din Sectorul 1 așteaptă să predea sacii cu buletine de vot, așteptând la o coadă imensă, de peste 10 ore. Europarlamentarul Rareș Bogdan crede că primarul Clotilde Armand a pus la cale această proastă organizare, pentru ca oamenii să abandoneze sacii cu voturi și să plece acasă, epuizați.

Cineva încearcă să împiedice autoritatea statului.  Deci, doamna Armand, să lase  aceste tertipuri deoparte, să lase acest comportament care este complet aberant și care nu arată în niciun caz un comportament european și să-și accepte înfrângerea pentru că oamenii au votat într-un anumit fel. Numărătoare este cât e foarte de clară.

Rareș Bogdan a mai spus că totul este pus la cale tocmai pentru a nu fi predate la timp sacii cu buletine și să se repete scenariul de acum patru ani, de la Sectorul 1.

Haideți să se predea buletinele de vot și să vedem câștigătorul, pentru că nu putem să stăm la nesfârșit și să așteptăm exact ca în urmă cu 4 ani de zile ca la masa verde sau sub birou cineva să rătăcească niște voturi sau să le dubleze ștampila pentru a fi anulate.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *