Rareș Bogdan

Primvicepreședintele PNL, Rarș  Bogdan, a declarat joi, la Digi24, că „nu se pune problema” unei candidaturi a sa la congresul PNL din acest an și că în conflictul recent din partid președintele Klaus Iohannis nu s-a implicat. „Președintele ne roagă un singur lucru: guvernați bine, modernizați România”, a declarat Rareș Bogdan.

Primvicepreședintele PNL susține că declarațiile dure la adresa lui Ludovic Orban au fost „o analiză” și că a vrut să se asigure că în PNL nu vor mai exista „derapaje democratice.”

„Nu îmi pare rău deloc de ce am spus. A fost o analiză. Cred că în toată emsiunea aceea dacă regret ceva, regret strict exprimarea. Nu mă caracterizează. Eu cred că democrația funcțională este garanția că nu vor exista derapaje în situația românească.”, a declarat acesta.

Europaralamentarul PNL  Rareș Bogdan spune că președintele Klaus Iohannis nu s-a implicat în scandalul din PNL.

„Nu. Spre deosebire de fostul președinte Traian Băsescu, președintele Klaus Iohannis nu procedează în acest fel. Președintele ne roagă un singur lucru: guvernați bine, modernizați România. Nu îl interesează că eu cu Ludovic ne mai șarjăm”, a mai spus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan: Nu se pune probleme unei candidaturi la Congres

Primvicepreședintele PNL susține că nu intenționează să candideze la congresul PNL din acest an și că „se simte bine” la Bruxelles în poziția de europarlamentar.

„Nu se pune problema unei candidaturi. Congresul e abia în septembrie, repet, nu este vorba despre mine. Eu mă simt foarte bine aici. Așa că pot să sprijin pe oricine, important este să nu existe derapaje de la democrația internă”, a mai declarat europarlamentarul, Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan nu exclude o candidatură la președinția formațiunii, la congresul care va fi organizat în acest an. El mai spune că nu regretă nimic din ceea ce a afirmat despre liderul PNL, Ludovic Orban, și că “pentru moment” ceea ce a făcut “este suficient”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *