Reacția lui Nicușor Dan după conferința de presă în care a fost bruiat de mașinile de salubritate, nu a ezitat să apară. Amintim că viitorul candidat USR-PNL a susținut o conferință de presă în care nu a fost lăsat să vorbească. În urmă cu ceva timp, Nicușor Dan a fost întrerupt de Aurelian Bădulescu în timp ce oferea declarații presei.

“În cunoscutul stil PSD, bazat pe violență și abuzuri, Gabriela Firea și primarul sectorului 5 au trimis mari utilaje de salubritate să boicoteze prin zgomot conferința mea de presă de azi dimineață. Să ne suprime dreptul la liberă exprimare.”, spune Dan pe pagina sa de Facebook.

Acesta spune că primarul capitalei nu se ocupă de lucrurile care contează cu adevărat pentru bucureșteni. “Gabriela Firea se răzbună pe opoziție pe banii bucureștenilor. Capitala și bunurile publice sunt pentru Gabriela Firea moșia ei, de care dispune pentru răzbunările ei personale. În loc să strângă gunoiul, aceste utilaje s-au învârtit la comanda Gabrielei Firea, în jurul meu și al invitaților mei, claxonând la maxim timp de o oră. Și împrăștiind peste noi soluții dezinfectante. Care ne pun sănătatea în pericol.“, declară el.

Reacția lui Nicușor Dan a fost așteptată, iar acesta a lansat un atac la adresa primarului Sectorului 5 și spune că va depune o plângere împotriva acestuia. “Poliția sectorului 5 a fost prezentă doar ca să se asigure că ordinul de tip mafiot al Gabrielei Firea, de intimidare violentă a unui contracandidat, este pus în practică. În loc să oprească mașinile de curățenie ale sectorului 5 din claxonat pe motiv de ordine publică și claxonat contravențional, Poliția sectorului 5 s-a asigurat că planul mafiot Firea-PSD se produce cum a fost gândit.”, încheie Dan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.