Image default
Actualitate

Rețeaua națională de transport a energiei electrice funcționează la parametri normali în plină pandemie de coronavirus

Rețeaua națională de transport a energiei electrice funcționează la întreaga capacitate iar firma care asigură operațiunile de întreținere dă asigurări că epidemia de coronavirus nu va afecta distribuția de energie electrică. „SMART” SA lucrează alături de Transelectrica pentru continuitatea funcționării rețelei de transport a energiei electrice, arată directorul societății, Florin Melciu.

Societatea pentru Servicii de Mentenanță a Rețelei Electrice de Transport “SMART” SA are capacitatea de a asigura, în colaborare cu Transelectrica, continuitatea funcționării rețelei naționale de transport al energiei electrice, dă asigurări directorul general al societății, Florin Melciu.

„SMART-SA, într-o excelentă colaborare cu Transelectrica SA are capacitatea de a asigura continuitatea funcționării rețelei naționale de transport a energiei electrice”, a spus Florn Melciu, potrivit Profit.ro.

Rețeaua națională de transport a energiei electrice este complet funcțională. Directorul General al Societății pentru Servicii de Mentenanță a Rețelei Electrice de Transport “SMART”-SA dă asigurări că societatea este pregătită pentru a face față situație actuale, în acest sens luând toate măsurile legale. Măsurile vizează atât protecția propriilor angajați, cât și asigurarea în condiții de performanță a activității de mentenanță a sistemului energetic național.

În 2019, Transelectrica, operatorul sistemului energetic național controlat de stat prin Ministerul Economiei, a majorat capitalul social al sucursalei sale de mentenanță SMART SA cu 24 milioane lei pentru a o salva de la intrarea în insolvență, scenariu în care sucursala nu ar mai fi fost capabilă să execute nici măcar lucrări de mentenanță minoră a rețelei românești de transport al energiei.

Citește pe aceiași temă

Doi PSD-iști infectați cu coronavirus. S-a aflat în aceeași zi despre Ion Rotaru și Nicolae Moisescu

Constantinescu Gabriel

Apelul Ministerului Sănătății pentru părinți: Înainte să duci copilul la școală, fii atent la cum se simte

Constantinescu Gabriel

Restaurantele ar trebui redeschise din 15 iunie, altfel patronatul va renunța la încă 10% din angajați

Constantinescu Gabriel

Lasă un comentariu