Robert Negoiță a prezentat o parcare subterană care nu e gata
Robert Negoiță a prezentat o parcare subterană care nu e gata

Robert Negoiță a prezentat o parcare subterană, considerată de el cel mai mare proiect de acest gen. Este, astfel, sezonul inaugurărilor din campania electorală, după metroul de Drumul Taberei, dat în folosință, și preconizata dare în folosință a căii ferate Gara de Nord-Aeroportul Otopeni. Numai că Negoiță n-a avut ce să inaugureze, oricât de mult și-ar fi dorit asta, pentru că lucrarea nu e gata.

În calitate de …fost primar, pentru că Negoiță și-a pierdut mandatul recent, prin ordin al prefectului, atunci când a decis să-și facă partid și să încheie o alianță cu Victor Ponta, cu care să candideze la alegerile locale din 27 septembrie, Robert Negoiță a prezentat stadiul lucrărilor la parcarea subterană din Piața Alba Iulia, în sectorul 3 al Capitalei, potrivit publicației Știri pe Surse..

Aflată sub bulevardul Decebal din Sectorul 3, parcarea are o lungime de 550 de metri și o lățime de 17,5 metri și este cuprinsă între strada Dristorului și Piața Muncii. Găzduiește 750 de locuri de parcare și este structurată pe două niveluri. Dincolo de lucrările la parcarea subterană, proiectul prevede și lucrări de reorganizare și reamenajare a zonei de suprafață, pe tot tronsonul Bulevardului Decebal, adică și porțiunea aflată între Piața Alba Iulia și strada Dristorului: extinderea și amenajarea spațiilor verzi, amenajarea zonei pietonale, amenajarea unei piste de biciclete, refacerea zonelor de stații STB și modernizarea mobilierului stradal.

Negoiță se gândește la zeci de ani fără reparații

„Este un proiect unic în țară, atât din punct de vedere al complexității de execuție, cât și al viziunii. Dincolo de parcarea propriu-zisă care era extrem de necesară în această zonă de interes, odată cu acest proiect am rezolvat și problemele de la suprafață, regândind zona pietonală și împădurind acest spațiu, dar și probleme ce țineau de rețelele de utilități, vechi de zeci de ani. Le-am și modernizat, ceea ce înseamnă că pentru alte câteva zeci de ani, aici nu va fi nevoie de lucrări de reparații sau înlocuiri, deci… mai puține gropi în carosabil, mai puțin disconfort ” a declarat Robert Negoiță, candidat pentru un nou mandat de primar din partea Alianței PRO București 2020.

„Parcarea va pune la dispoziție aproape 750 de locuri, dar este gândită și ca un spațiu în care să beneficiem de diferite alte servicii, de exemplu, spălătorie autor self service, vulcanizare sau service auto. Locurile vor fi pentru cetățenii domiciliați în zonă, dar și pentru vizitatori” a adăugat Robert Negoiță.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *