România este o țară sigură din punct de vedere al unei amenințări
România este o țară sigură din punct de vedere al unei amenințări

România este o țară sigură din punct de vedere al unei amenințări pornite de la războiul din Ucraina, pentru că are toate garanțiile de securitate din partea NATO, a reafirmat marți premierul Nicolae Ciucă.

„România este o țară sigură”, în contextul războiului din Ucraina, a declarat premierul Nicolae Ciucă, marți, la o conferință pe teme de turism. Șeful Executivului a precizat că țara noastră are toate garanțiile de siguranță și securitate, astfel încât să poată să desfășoare o activitate de turism care să fie în beneficiul tuturor.

Există această tendință ca oamenii să creadă că se pot confrunta cu o anumită stare de nesiguranță. România este o țară sigură și România trebuie să continue să-și dezvolte toate elementele de potențial, astfel încât turismul să joace acea pondere în interiorul Produsului Intern Brut. (…) România este țară membră a Uniunii Europene, România este țară membră a NATO, România are toate garanțiile de siguranță și securitate, astfel încât să poată să desfășoare o activitate de turism care să fie în beneficiul tuturor”, a declarat Nicolae Ciucă, potrivit Digi24.

Revenind la tema de bază a conferinței, premierul a mai spus că în urma discuţiilor pe care le-a avut cu patronatul din turism, concluzia a fost că nu este exploatat potenţialul turistic al României.

Vă încurajez să analizaţi care sunt elementele de linie pe care putem merge pentru a eficientiza tot ceea ce înseamnă partea de sprijin pentru HORECA şi turism. (…) Avem tot ceea ce poate să însemne interes pentru turism. Cred că potențialul pe care țara noastră îl are nu este exploatat în întregime”, a mai spus premierul Nicolae Ciucă.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *