Vaccinat de cinci ori. Fiul cântărețului de muzică populară Ion Dolănescu s-a vaccinat de cinci ori în numai un an, de frica COVID. Dragoș Dolănescu face parte din categoria celor care au recurs la măsuri extreme din cauza fricii de boală. Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu a făcut un adevărat coktail de vaccinuri anticovid, tocmai pentru a demonstra că nu pățește nimic alegând să facă vaccinuri diferite.

Dragoș Dolănescu, deputat în Costa Rica din 2018, țară unde s-a stabilit de zeci de ani, a explicat cum de a hotărât să se vaccineze anti-COVID-19 de atât de multe ori. Fiul celebrului artist și-a făcut 5 doze în 12 luni, relatează cotidianul Click, citat de B1TV.

Toată familia a avut coronavirus. Primul care a luat virusul a fost Ion, care ne-a dat la toți. A fost ca o răceală puternică. Am stat 14 zile în casă. Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA și Costa Rica.

Știi că eu merg mult la Miami și mi-am făcut acolo vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer. La ceva timp am făcut în Costa Rica și vaccinul de la AstraZeneca. Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine. Toată familia și-a făcut vaccinul, mai puțin Darius, fiul meu cel mic, care a împlinit 11 ani”, a declarat Dragosș Dolănescu.

Chiar dacă s-a vaccinat de cinci ori, Dragoș Dolănescu s-a declarat împotriva vaccinării obligatorii anti-COVID-19.

Aprobarea vaccinului Pfizer în SUA, secretizată timp de 76 de ani

Problema lipsei de transparență în cazul serurilor anti-COVID-19 continuă. Un tribunal federal din Texas a solicitat administrației SUA să publice datele de aprobare pentru vaccinul Pfizer, în termen de opt luni. Astfel, instanța americană a respins intenția FDA de a tergiversa secretizarea, timp de 76 de ani.

Mai mult, și în Germania și Europa s-a lansat o dispută cu privire la transparența procesului de aprobare pentru vaccinurile anti-COVID-19. Comisia UE refuză să informeze în mod transparent și public, cu privire la negocierile prin mesagerie scurtă dintre președinta Comisiei, Ursula von der Leyen, și șeful Pfizer, relatează sursa citată.

La finalul anului trecut, europarlamentarul Cristian Terheș (PNȚCD) și deputatul George Simion (AUR) au prezentat contractele Comisiei Europene cu Pfizer, cenzurate de cele două părți implicate.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *