s-a ținut
S-a ținut de cuvânt: iată surpriza promisă de Clotilde Armand lui Ciolacu!
După ce liderul PSD i-a cerut demisia, primarul sectorului 1 i-a livrat surpriza promisă.
„Că PSD Sectorul 1 a favorizat urbanismul haotic și fără reguli nu este nicio noutate. Ați văzut incendiul din Șoseaua Nordului și cum au băgat fosta administrație PSD în legalitate un imobil construit ilegal.
De data aceasta se întâmplă chiar în propria ogradă. (…) În curtea PSD Sectorul 1, din strada Mr. Gheorghe Șonțu, s-a înălțat un bloc (2 S+P+5E+ 6 retras). Vis-a-vis de Parcul Herăstrău, în Zona Protejată nr. 60-Parcelarea Docenților.
Cum a fost posibil așa ceva, domnule Ciolacu? Autorizația de construire -146/1807695 din 25 februarie 2020- a fost emisă de fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea. Printre beneficiari, este și firma unui fost ministru și fost consilier prezidențial”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.
Primarul sectorului 1 a continuat: „ieri i-am solicitat prefectului PSD să suspende autorizația de construire pentru că este zonă protejată. Văd că nu s-a mișcat nimic iar lucrările șantierului continuă într-un ritm nebunesc. Așa că am trimis un control al Serviciului de Disciplina în Construcții din cadrul Poliției Locale Sector 1.” 

Clotilde Armand s-a ținut de cuvânt. Acum așteaptă replica lui Marcel Ciolacu

Ani la rând în București a fost un veritabil haos urbanistic: blocuri între case, clădiri turn în zone centrale, care au mutilat sau au pus în pericol valoroase clădiri de patrimoniu, imobile construite cu încălcarea grosolană a planurilor urbanistice ale orașului, betonarea spațiilor verzi, totul cu complicitatea fostelor administrații. În toată această perioadă, “frăția” dintre foștii primari și dezvoltatorii imobiliari a funcționat ca unsă în detrimentul intereselor comunității locale”, a încheiat Clotilde Armand.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *