Samuel Calotă, fostul consilier al ex-ministrului de interne Gabriel Oprea, a murit într-un accident auto împreună cu soția lui. Mașina pe care o conducea s-a izbit de un cap de pod. Cu o seară înainte, Calotă publicase pe Facebook versurile poeziei ”Plumb”, scrisă de George Bacovia, o poezie sumbră.

Accidentul de circulație soldat cu moartea politicianului și a soției sale s-a produs în județul Brașov, potrivit B1TV.

Fost politician PDL, UNPR şi Pro România, Calotă a murit alături de soţia sa într-un accident groaznic produs pe DN 73, între localitaţile Tohanul Nou şi Râșnov. Se pare că accidentul a venit pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, au stabilit polițiștii, din primele cercetări.

Maşina condusă de Calotă s-a izbit violent de un cap de pod. Când medicii au ajuns la fața locului, cei doi soţi erau inconştienţi. La scurt timp după aceea, a fost declarat și decesul.

Potrivit datelor furnizate de ISU Braşov, la locul accidentului au fost trimise trei echipaje SMURD, un echipaj fiind de terapie intensivă cu medic.

 

Cine era Samuel Calotă

La alegerile parlamentare din decembrie, Samuel Calotă a candidat la Camera Deputaţilor din partea partidului Pro România, în judeţul Teleorman, el fiind președintele filialei județene a formațiunii.

Samuel Calotă a fost secretar de stat în Ministerul de Interne, în perioada în care ministru era Gabriel Oprea.

Ca o ironie a sorţii, Samuel Calotă publicase pe pagina sa de Facebook, cu o seară înainte de accident, versurile poeziei ”Plumb” a lui George Bacovia.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *